Τη δεύτερη σεζόν του Squid Game ανακοίνωσε και επίσημα το Netflix, την Κυριακή 12 Ιουνίου, κυκλοφορώντας ένα teaser!

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν επίσης μερικές «ενδείξεις»…για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το Netflix ανακοίνωσε κι επίσημα τη δεύτερη σεζόν του Squid Game - Δείτε το teaser

Το Netflix ανακοίνωσε κι επίσημα τη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτηση στα social media η οποία αναφέρει ότι το Squid Game επιστρέφει και επίσημα για δεύτερη σεζόν!

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα σύντομο teaser με την περιβόητη κούκλα του παιχνιδιού «Red Light, Green Light», όπως και ένα μήνυμα από τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό της διάσημης κορεάτικης σειράς.

Στη δήλωσή του ο Hwang Dong-Hyuk, αναφέρει: «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να έρθει στη ζωή πέρυσι η πρώτη σεζόν του Squid Game. Χρειάστηκαν όμως 12 μέρες για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix». Στη συνέχεια, αφού ευχαριστεί τους φαν για την αγάπη που έδειξαν στη σειρά, μας αποκαλύπτει μερικούς από τους χαρακτήρες που θα επιστρέψουν στον δεύτερο κύκλο του Squid Game.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, στα νέα επεισόδια που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του Squid Game, θα συναντήσουμε ξανά τον Gi-hun και τον Front Man, τον άνδρα με το κοστούμι και το ddakji, ενώ πρόκειται να γνωρίσουμε και το αγόρι της Young-hee.

Το Netflix δεν ανακοινώνει καμία άλλη πληροφορία για την δεύτερη σεζόν του Squid Game, ωστόσο όπως έχει δηλώσει ο Hwang, η δεύτερη σεζόν αναμένεται προς το τέλος του 2023 ή τις αρχές του 2024.

Επίσης, έχει αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix και για μια τρίτη σεζόν.

Το Squid Game (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού) κυκλοφόρησε στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 προκαλώντας πραγματική φρενίτιδα. Σημειώνεται ότι τις πρώτες 28 μέρες από την κυκλοφορία του συγκέντρωσε 1.65 δισεκατομμύρια ώρες προβολής σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Netflix.