Το Squid Game, η σειρά του Netflix που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ στην πλατφόρμα, επανέρχεται με αργούς ρυθμούς, αφού ο δημιουργός, Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλο πρότζεκτ αυτή την περίοδο.

Παρόλα αυτά, δεν αφήνει έτσι τους εκατομμύρια φαν της σειράς. Πρόσφατα, αποκάλυψε δύο από τους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου του Squid Game, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν και στη δεύτερη σεζόν.

Όλα δείχνουν, ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού 2» θα έρθει το 2024, ωστόσο οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Κατά τη διάρκεια του «Deadline Contenders Television», o Χουάνγκ Ντονγκ και ο Παρκ Χε- σου, ο οποίος έπαιξε τον Τσο Σανγκ-γου στη δημοφιλή σειρά, έφεραν στο φως της δημοσιότητας, δύο από τα ήδη γνώριμα στο κοινό ονόματα, που θα βρίσκονται και στο νέο πρότζεκτ.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι οι δύο χαρακτήρες που θα επιστρέψουν είναι ο Σονγκ Τζι-χαν, αλλά και ο Front Man, τον οποίο υποδύεται ο Λι Μπιόνγκ-χον με την εμβληματική μάσκα.

Η επάνοδος του πρωταγωνιστή και μεγάλου νικητή αυτού του θανατηφόρου παιχνιδιού, δεν ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι τηλεθεατές, αφού στην τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου, ο ίδιος αποφάσισε να μην επισκεφτεί την κόρη του στην Αμερική, αλλά έβαλε στόχο να σταματήσει το φρικιαστικό παιχνίδι.

Ο Front Man, από την άλλη πλευρά ήταν ο χαρακτήρας που επέβλεπε όλη τη διαδικασία του παιχνιδιού, ως ο απόλυτος ηγέτης.

Ο Ντονγκ-χιουκ σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη νέα σεζόν είχε δηλώσει:

«Θα υπάρξουν πολλά νέα παιχνίδια, αυτό μπορώ να πω μόνο. Ακόμη το μόνο που κάνω είναι brainstorming και συλλέγω ιδέες για την 2η σεζόν. Δεν έχουμε ξεκινήσει καν το γράψιμο ακόμα».

Στην υπόθεση της σειράς, ευάλωτοι άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν.

Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;