Ο σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk, δήλωσε ότι αναπτύσσει μια νέα ταινία με τίτλο “Killing Old People Club” ή “K.O. Club”, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα μυθιστόρημα του αξιοσέβαστου Ιταλού δoκιμιογράφου και μυθιστοριογράφου, Ουμπέρτο Έκο.

Μιλώντας στο MipTV, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης που καθήλωσε εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix και απέφερε στην πλατφόρμα συνεχούς ροής πολλά εκατομμύρια δολάρια, αποκάλυψε πως ήδη έχει γράψει μία περίληψη 25 σελίδων για την επικείμενη ταινία.

“Θα είναι ακόμα μια αμφιλεγόμενη ταινία, πιο βίαιη και από το Squid Game”, δήλωσε ο σκηνοθέτης, και πρόσθεσε πως, “Ίσως χρειαστεί να κρυφτώ από τους ηλικιωμένους μετά την κυκλοφορία της”.

Ο Hwang αναφέρθηκε και στον έπαινο που έλαβε από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον οποίο γνώρισε κατά την διάρεκια των βραβείων AFI τον περασμένο μήνα. “Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μου είπε: ‘Είδα ολόκληρο το σόου σου σε τρεις μέρες και τώρα θέλω να σου κλέψω τον εγκέφαλο!’”, είπε ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε,.”Ήταν το καλύτερο κομπλιμέντο που έλαβα ποτέ στη ζωή μου, γιατί [ο Σμπίλμπεργκ] είναι ο κινηματογραφικός μου ήρωας. Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες του”.