Ο Τράβις Κέλσι και ο Πάτρικ Μαχόουμς αποτελούν τους δύο πιο γνωστούς παίκτες των Κάνσας Σίτι Τσιφς. Ακόμη και αν δεν παρακολουθεί κάποιος αμερικανικό ποδόσφαιρο, σίγουρα έχει μάθει για τη σχέση του Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ακούσει και το όνομα του καλύτερου Quarterback του πλανήτη. Οι δυο τους, λοιπόν, μετά τη νίκη στο φετινό Super Bowl αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα επιχειρηματική κίνηση.

Το δυναμικό δίδυμο των Κάνσας Σίτι Τσιφς συνεργάστηκε με τον όμιλο εστίασης και φιλοξενίας Noble 33 για να φέρουν ένα νέο εστιατόριο στην πόλη τους. Το 1587 Prime -που πήρε το όνομά του από τους αριθμούς της φανέλας των δύο αστέρων του NFL– αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του επόμενου έτους μέσα στο ξενοδοχείο Loews της πόλης.

«Ο Τράβις κι εγώ έχουμε γίνει συχνοί επισκέπτες των εστιατορίων Noble 33 σε άλλες πόλεις, οπότε ήταν λογικό να φέρουμε κάτι ξεχωριστό στη δική μας κοινότητα στο Κάνσας», ανέφερε ο Μαχόουμς σε δήλωσή του. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι με το Noble 33 για τη δημιουργία μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας και το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε είναι το Κάνσας Σίτι!», πρόσθεσε ο Κέλσι.

Το εστιατόριο θα έχει έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων και θα εκτείνεται σε δύο ορόφους. Θα περιλαμβάνει πολλαπλές ιδιωτικές αίθουσες φαγητού, κουζίνα, αλλά και μια έκθεση με σπάνια και ακριβά κρέατα. Η συλλογή κρασιών τους θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην πολιτεία, ενώ σε όλο το χώρο θα υπάρχουν διακριτικές αναφορές στα επιτεύγματα των δύο παικτών στο γήπεδο.

Το Noble 33, που ιδρύθηκε από τους Tosh Berman και Mikey Tanha, είναι γνωστό για εστιατόρια όπως το Toca Madera, το Meduza Mediterrania και το Sparrow Italia. Με σημεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό, βρίσκεται σε φάση επέκτασης. Μαζί με το 1587 Prime, ο όμιλος αναμένεται να ανοίξει άλλα έξι εστιατόρια μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Πάτρικ και τον Τράβις για να βοηθήσουμε να υλοποιήσουμε το συλλογικό μας όραμα με το 1587 Prime. Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια σύγκλιση της μαγειρικής τέχνης, της αθλητικής ικανότητας, του εμπλουτισμού της κοινότητας και της απαράμιλλης φιλοξενίας», ανέφερε ο Tanha σε δήλωσή του. «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με δύο είδωλα του NFL για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία για το Κάνσας Σίτι και όχι μόνο», πρόσθεσε ο Berman.

Διαβάστε ακόμη: