Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Τράπεζα Πειραιώς: Αποφασίζει το ΤΧΣ την σπονδυλωτή πώληση έως και του 27%

-Την Δευτέρα η έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το άνοιγμα του βιβλίου προσφορών

-Χαμηλό discount 5% ζητούν οι επενδυτές – Στα 3,70 ευρώ περίπου η τιμή διάθεσης


Διπλά κερδισμένη η ΔΕΗ από τα υπερέσοδα των προμηθευτών ρεύματος

– Θα εισπράξει περισσότερα από όσα θα πληρώσει λόγω οφειλών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Αναδρομικό χρέος δεκάδων εκατομμυρίων για τους προμηθευτές ρεύματος από το 2019


UNDERCOVER
Ο μητροπολίτης που έδιωξε τον Χρηστίδη είχε αποθεώσει τον Καλλιάνο και την Καραμανλή • Αυξημένες οι μετοχές του Σταύρου Παπασταύρου στο Μέγαρο Μαξίμου • Σοβαρές οι δυσλειτουργίες στο υπουργείο Εξωτερικών, που λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο • Άδειασμα μεγατόνων από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Γιάννη Οικονόμου αλλά και στον Κώστα Μπακογιάννη


Οι 3 «αχάριστοι», που αποκαθήλωσαν τον Αλέξη Τσίπρα

– Ο ομόφωνα καταδικασμένος από το Ειδικό Δικαστήριο Ν. Παππάς, ο κατ’ επάγγελμα πολέμιος της ΔΕΗ Σ. Φάμελλος, και ο ξάδερφος Γ. Τσίπρας!


Τι συμβαίνει με το Ελληνικό;

-Μετεξελίσσεται σε οικιστικό project, με όγκους μπετόν για «φθηνές» κατοικίες (που παραπέμπουν σε εργατικές κατοικίες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ) πίσω από τις βίλες και τα πανάκριβα διαμερίσματα του Πύργου – Ούτε μητροπολιτικό πάρκο ούτε αθλητικές εγκαταστάσεις – Μετά από Πειραιώς και Eurobank, φεύγουν και άλλοι εμπορικοί εταίροι!


Αποκάλυψη: Τα ποσοστά της μοιρασιάς των εργολάβων στον ΒΟΑΚ

-40-30-30 (ΓΕΚ Τέρνα, Μυτιληναίος, Ιντρακάτ) στο κατασκευαστικό αντικείμενο και 40-24-24-12 (ΓΕΚ Τέρνα, Μυτιληναίος, Ελλάκτωρ, Ιντρακάτ) στη σύμβαση παραχώρησης – Μια συμφωνία δίκαιη που διασφαλίζει την υλοποίηση του εμβληματικού έργου και ενισχύει τις εισηγμένες με σημαντικό ανεκτέλεστο και μερίδια στη διαχείριση!


Η Νίκη Κεραμέως το πρώτο φαβορί για τη θέση επιτρόπου στην Κομισιόν – Απειροελάχιστες οι πιθανότητες Μαργαρίτη Σχοινά, που πόνταρε σε ήττα Μητσοτάκη για να γίνει πρωθυπουργός κοινής αποδοχής!


Τον «πέταξε» ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος από τον ιδιωτικό τομέα (ΤΕΜΕΣ) και τον μάζεψε ο Κ. Χατζηδάκης στο Δημόσιο – Η παράδοξη και περίεργη τοποθέτηση του Στέφανου Θεοδωρίδη στο Υπερταμείο!


Φημολογείται ότι ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος κατευθύνεται στη θέση του Γ.Γ. του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής παράλληλα με πρώην στενή συνεργάτιδα του Τ. Θεοδωρικάκου!


Άνοιξη στα crypto: Κοντά σε νέα ρεκόρ το Bitcoin


H τεχνολογική αισθητική του Λάσλο Μόχολι-Νάγκι


«Πλατόνοφ» του Τσέχωφ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά


Επικό Dune και Περάσματα στους κινηματογράφους

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 

Διαβάστε ακόμη: