Μία πρωτοετής ναυτική δόκιμος «άφησε» σήμερα (25/08) την τελευταία της πνοή. Βρισκόταν στο ΠΓΥ «Προμηθεύς», στο πλαίσιο θερινής εκπαίδευσης στη Νάπολη της Ιταλίας.

Η άτυχη γυναίκα εμφάνισε πυρετό προχθές (23/08) και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της ιταλικής πόλης. Η υγεία της, ωστόσο, επιδεινώθηκε ραγδαία τις επόμενες ώρες και τελικώς, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί. Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

H ανακοίνωση του ΓΕΝ:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ “ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ”, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης της Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.

Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου, η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Διαβάστε ακόμη:

Σάνα Μαρίν: Με δάκρυα στα μάτια υπερασπίζεται τον εαυτό της (βίντεο)

Ο «Mr. Sirina» δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ελληνική ταινία πορνό!

Οι δέκα εταιρείες που σε αφήνουν να δουλέψεις από όπου θέλεις και κάνουν προσλήψεις