Το Top Boy έριξε αυλαία τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Netflix ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, βάζοντας τέλος στις μαφιόζικες υποθέσεις και τις κόντρες του Ντουσέιν και του Σάλι.

Όμως ο δημιουργός της σειράς, Ronan Bennet, σε συνέντευξη του στο BBC, αποκάλυψε σε ότι το Netflix ετοιμάζει τη συνέχεια της σειράς μέσω ενός spinoff. Βάσει των όσων μπόρεσε να αποκαλύψει ο Bennet η spinoff σειρά του Top Boy, θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Jaq Lawrence, που υποδύθηκε η Jasmine Jobson.

Μάλιστα ο Bennett αστιευόμενος είπε ότι «μάλλον στο Netflix θα τσατιστούν που το ανέφερα» και πως «έμαθα από την ανάποδη για το να μην μιλάω και πολύ για σειρές που θα γίνουν στο μέλλον» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Απλά δεν ξέρεις πότε θα γίνουν. Και στην πραγματικότητα οι περισσότερες σειρές που αναπτύσσονται τελικά δεν βγαίνουν στο γυαλί. Μπορεί να γράψεις το σενάριο και για τον οποιονδήποτε λόγο να μην γίνει. Οπότε καταλήγεις να δείχνεις χαζός επειδή το ανέφερες, αλλά έχω ελπίδες ότι αυτό θα δουλέψει».

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε συζητήσεις με τη δημιουργική ομάδα του να γίνει και μια prequel σειρά του Top Boy ή ακόμη και θεατρικό μιούζικαλ.

Το Top Boy αποτελεί μια από τις διασημότερες και πιο επιτυχημένες Βρετανικές σειρές στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Ashley Walters και Kane Robinson στους ρόλους των Dushane και Sully. Το καστ αποτελείτε επίσης από νεαρούς ταλαντούχους βρετανούς ηθοποιούς.

Διαβάστε ακόμη: