Συγγενείς φίλοι και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η κηδεία του κορυφαίου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου.

Από νωρίς το πρωί, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και απλός κόσμος, κατέφθαναν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να αφήσουν έναν λουλουδάκι στον άνθρωπο που θαύμασαν, αγάπησαν τα τραγούδια του, ερωτεύτηκαν και πόνεσαν μέσα απ’ αυτά.

tolis-kideia__1_

«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων όταν έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο.

Η οικογένεια του 

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έφθασε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία.

Η κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή, του πρίγκιπα του Ελληνικού τραγουδιού όπως τον αποκαλούν όλοι όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τις ερμηνείες του, κατά την άφιξή της στο κοιμητήριο ήταν υποβασταζόμενη από τη μητέρα της Άντζελα Γκερέκου και έναν ακόμα πολύ δικό της άνθρωπο.

Λίγο πριν μπει στην εκκλησία όπου θα ψαλλόταν η νεκρώσιμος ακολουθία, η Μαρία είδε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και δεν άντεξε. Έχοντας προφανώς πολύ καλές σχέσεις με τον κύριο που της μίλησε, η Μαρία έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα.

Το τελευταίο αντίο στο μοναδικό πρίγκιπα του τραγουδιού 

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία πραγματοποιείται τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!».

Συγκίνηση και δάκρυα στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η είδηση του θανάτου του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, σκόρπισε θλίψη.

DSC_2257

Συγκινημένοι, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τραγούδησαν τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου.

στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου