Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάνει στη νίκη με 71-65, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τον πρώτο λόγο, σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, καθώς απέκτησαν πλεονέκτημα με το αποτέλεσμα στο φαληρικό στάδιο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Φάληρο, συνοδεύοντας την αποστολή των «πράσινων» μέχρι το ΣΕΦ, ενώ στη συνέχεια πήρε θέση δίπλα στον πάγκο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, στηρίζοντας δια ζώσης και εμπράκτως την ομάδα του για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για το «τριφύλλι», που είχε τις στιγμές του για να πλησιάσει και να ανατρέψει την κατάσταση στο τέλος, όμως η ανατροπή έμεινε στη μέση. Έτσι, οι πράσινοι υποχώρησαν στο 18-11, ισόβαθμοι πλέον με τον Ολυμπιακά, 5 «στροφές» πριν από το τέλος της regular season.

Για το λόγο αυτό ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια. Το οποίο ήταν ξεκάθαρο. «5/5 αυστηρά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέτοντας ως στόχο αήττητο φινάλε στην κανονική διάρκεια, προκειμένου να έρθει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έχει ακόμα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν Μονάχου Στο ΟΑΚΑ έχει δύο αναμετρήσεις, αυτές με Μπαρτσελόνα και Άλμπα, ματς στα οποία ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει και σημαντική ενίσχυση από τον κόσμο του.

To πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR ως το τέλος της regular season:

20/02 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

22/02 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

29/02 Βίρτους – Παναθηναϊκός

05/04 Μπάγερν – Παναθηναϊκός

11/04 Παναθηναϊκός – Αλμπα

Διαβάστε ακόμη: