Μια φορά κι έναν καιρό η Βασίλω (μία είναι η Βασίλω, που ενίοτε αποκαλείται και Κριστλ Κάρινγκτον λόγω της καταπληκτικής της ομοιότητας στο στυλ και το μαλλί με την πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας «Δυναστεία» την δεκαετία του ‘80) είχε υποστεί Αυγουστιάτικα, ντάλα καλοκαίρι, μια ήττα απρόσμενη, με 4-3 που σε πρώτη φάση της έκοψε τα φτερά και την προσγείωσε όσον αφορά αυτό που αποσκοπούσε να επιτύχει!

Μετά την ήττα του Αυγούστου, η Βασίλω το δούλεψε καλύτερα το θέμα και σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να πετύχει μια αιφνιδιαστική νίκη με 6-1 ανατρέποντας τις προηγούμενες ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί και της είχαν επιφέρει πλήγμα στην ψηφοφορία του ΔΣ!

Στις μέρες μας, κοντά δυο χρόνια μετά, η Βασίλω χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ότι οι ευρύτερες ισορροπίες και συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα έχουν διαφοροποιηθεί και ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον όπως τότε, αποφάσισε να βγάλει το θέμα από το ντουλάπι, να το επαναφέρει, εκτιμώντας αφελώς ότι θα αποσπάσει μια εύκολη μετά το 6-1 απόφαση του ΔΣ και θα επιφέρει το τελικό πλήγμα στον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να του προκαλέσει πρόβλημα όσον αφορά τη συμμετοχή στο τραπεζικό σύστημα και το περίφημο fit and proper που απαιτείται από την Τράπεζα της Ελλάδος και τον SSM!

Δυστυχώς για την Βασίλω, η έκβαση των πραγμάτων και η απρόσμενη εκ νέου ψηφοφορία, που έληξε 4-3 κατά της πρότασης της την εξέθεσαν ανεπανόρθωτα, τόσο ως Πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής όσο και ως τεχνοκράτη της αγοράς της οποίας η πρόταση καταψηφίζεται ως αβάσιμη ελλείψει ικανών στοιχείων!

Για τους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η συγκεκριμένη υπόθεση όπως εξελίχθηκε αποτελεί ένα προσωπικό Βατερλώ για την Βασίλω η οποία αδιαμφισβήτητα «δεν μπορεί να σταθεί» πλέον στο συγκεκριμένο θώκο, όπου έχει απωλέσει τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων, όπως είναι η ΤτΕ και η ΕΛΤΕ, αλλά ακόμη και της ανεξάρτητης και πολύ σοβαρής και αξιόπιστης Αντιπροέδρου, που όπως όλοι γνωρίζουν έχει και γνώση και άποψη!

Μόνο με τους 2 «σωματοφύλακες» του ΔΣ η Βασίλω δεν στέκεται. Θα πρέπει να αναζητήσει άλλους ρόλους και δυστυχώς η «Δυναστεία» και το «Ντάλας» έχουν κλείσει τον κύκλο τους.

Λέγεται ότι φλερτάρει με το Ευρωκοινοβούλιο και ότι θα τοποθετηθεί σε κάποια λίστα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μακάρι να είναι έτσι και να καταφέρει να εκλεγεί. Για το καλό το δικό της, αλλά κυρίως για το καλό της αγοράς…

Διαβάστε ακόμη: