Ο Λάκης Γαβαλάς φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινού ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Δευτέρας (16/10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε άρχισε να νιώθει διαφορετικός αλλά και στο πώς αντέδρασε ο πατέρας του.

Λάκης Γαβαλάς: Η στιγμή που ντύθηκε τσολιάς για την 25η Μαρτίου – «Είπα ”ώπα τι είναι εδώ;”»

«Νο gender και διαφορετικότητα για εμένα ήταν τρόπος ζωής. Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι έχω διαφορετικότητα με ότι είναι αυτό σήμερα -γιατί το έχουμε πρήξει πια το θέμα- ήταν όταν ντύθηκα την 25η Μαρτίου με τη στολή του τσολιά και είπα ”ώπα τι είναι εδώ;”. Και άρχισα να επεξεργάζομαι διάφορες εικόνες στα 9» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ο μπαμπάς είχε το μουστάκι, ήταν μάγκας Πειραιώτης φορούσε ένα λευκό πουκάμισο, γκρι παντελόνι και εγώ του είπα ότι είμαι πιο ωραίος με αυτό που φορώ. Ο μπαμπάς μου μού είπε ότι “παιδί μου αυτό είναι εθνικό ένδυμα και δεν μπορείς να το φοράς κάθε ημέρα“. Από εκεί και πέρα αγαπώ τα ήθη και τα έθιμα. Αγωνίστηκα για την πατρίδα μου με το δικό μου τρόπο και στυλ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς: Μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για τη σεξουαλικότητά του.

Ο Λάκης Γαβαλάς σε μια συνέντευξη στο περιοδικό In Style την άνοιξη του 2023, αναφέρθηκε στη σεξουαλική του ταυτότητα, στην απόφασή του να μιλήσει για αυτή ανοικτά καθώς και για το πως τα τελευταία χρόνια οι ομοφυλόφιλοι αισθάνονται όλο και πιο απελευθερωμένοι.

«Και παλιότερα υπήρχαν στις τουαλέτες γυναίκες που φιλιόντουσαν μεταξύ τους και άνδρες. Σήμερα είναι λιγότεροι και ο λόγος είναι ότι πλέον, αισθάνονται απελευθερωμένοι. Όλη η “φασαρία” του no gender έκανε καλό. Γιατί όσο απαγορευμένο και κατακριτέο είναι κάτι, τόσο περισσότερο θέλει ο άλλος να το κάνει», ανέφερε.

«Εγώ είμαι υπέρ του σεβασμού. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Προσωπικά, έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, τους έχω ανοίξει και την πόρτα και την καρδιά μου, πιο πολύ από το να έχω κάτι άλλο, πιο επιτηδευμένο, που μπορεί να λέγεται σεξ ή οτιδήποτε, με ένα αρσενικό», είπε.

Κλείνοντας, τόνισε: «Μέσα μου αισθάνομαι μία ισορροπία καταπληκτική. Είμαι no gender».

Διαβάστε ακόμη: