Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε 2 φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρωταγωνίστρια του «Maestro» είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και οι followers της παίρνουν ,μια γεύση από την καθημερινότητά της, το… Maestro και τα ταξίδια της.

Τώρα, η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται στους Παξούς για τα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς «Maestro» και μια φωτογραφία απέδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει φουλ γυμνασμένο κορμί αλλά και sexyness.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει τόπλες στους Παξούς -Η φωτό που ενθουσίασε τους φαν

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα φρέσκο κορίτσι που αγαπά τη μόδα και έχει εξαιρετική αίσθηση του στιλ, ακολουθώντας τα τελευταία trends.

Η ίδια απολαμβάνει να δημιουργεί στιλάτα outfits, και το feed της είναι γεμάτο από φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τα επαγγελματικά της project.

Αυτή τη φορά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα φορώντας ένα κόκκινο t-shirt, τζιν και sneakers.

Σε επόμενο πλάνο, ποζάρει τόπλες στην κάμερα και αποδεικνύει πως έχει ένα τέλεια γυμνασμένο σώμα αλλά και cool attitude.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε: «Νιώθω κόκκινη».

Το κοινό της αυτή τη φορά ωστόσο, δεν την αποθέωσε για το αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο. Ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν για ποιον λόγο σήκωσε τη μπλούζα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, λέγοντας πως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την καριέρα της.

«Ποιος ο λόγος;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χωρίς νόημα» ή ότι «το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία».

 

κλελια
κλελια2
κλελιαααα
andriolatou
keliaa
kellia
andriolatou_2
αδνριολατου
ανααξα
ΑΝΔΡΤΙΟ

 

Διαβάστε ακόμη: