Ο Λιονέλ Μέσι μετά από μια ποδοσφαιρική πορεία που ήταν κοινή με την Μπαρτσελόνα για μια δωδεκαετία, αποχώρησε με προορισμό το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γαλλικός σύλλογος όπως γίνεται αντιληπτό έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να ντύσει με τα χρώματα του συλλόγου τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Στο φως της δημοσιότητας μάλιστα βγήκαν ορισμένες λεπτομέρειες για τις χρηματικές απολαβές του από το συμβόλαιο που υπέγραψε και πραγματικά προκαλούν ζάλη. Να αναφέρουμε ότι ο Μέσι θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού για μια τριετία και βάση των όσων αποκαλύφθηκαν θα βγάλει μίνιμουμ το ποσό των 110 εκ ευρώ!

Συγκεκριμένα οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 30 εκ ευρώ το χρόνο, ενώ μέσα στο συμβόλαιο υπάρχει στο δεύτερο και τρίτο χρόνο του κι ένα μπόνους πιστότητας στο σύλλογο ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Με βάση αυτά τα νούμερα φτάνουμε στα 110 εκ ευρώ κέρδος, το οποίο όμως δεν είναι ταβάνι εσόδων για τον Αργεντινό, καθώς δεν υπολογίζονται μέσα σ’ αυτά τα χρήματα κι άλλα μπόνους όπως οι συμμετοχές, τα γκολ, οι επιτεύξεις στόχων κι άλλες πιθανές συμφωνίες.