Ο Μέσι υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης, ενώ, το μεσημέρι της Τετάρτης παραχώρησε χαμογελαστός την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως Παριζιάνος και αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο που τον περίμενε έξω από το «Παρκ ντε Πρενς». Παρότι δεν διάλεξε το παραδοσιακό «10», μόνο το όνομά του -σε συνδυασμό με το λογότυπο Jordan- στο μπροστινό μέρος της φανέλας της Παρί, αρκεί για να δημιουργήσει χαμό πωλήσεων.

Sold out σε μόλις 7 λεπτά οι φανέλες του Λιονέλ Μέσι

Λιονέλ Μέσι: Sold out οι φανέλες του σε 7 λεπτάΗ Παρί, φέρεται να είχε ετοιμάσει περίπου 150.000 φανέλες με το όνομα του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι στην πλάτη, με τη διάθεση να ξεκινάει στις 10:00 το πρωί και 7 λεπτά αργότερα όλες είχαν βρει κάτοχο σε ένα θεότρελο sold-out. Οι εν λόγω φανέλες δεν υπολογίζονται μαζί με εκείνες που πουλήθηκαν στις μπουτίκ των Παριζιάνων, όπου σχηματίζονταν ουρές από νωρίς για μια φανέλα με το όνομα του έξι φορές καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμου. Ενώ, οι παραγγελίες για όταν υπάρξει νέο απόθεμα γίνονταν κατά χιλιάδες.

Μόνο από τις 150.000 φανέλες που πωλήθηκαν διαδικτυακά, λαμβάνοντας υπόψιν πως η κάθε μία από τις ανδρικές έχει 160 ευρώ η Παρί εξασφάλισε τουλάχιστον 23.000.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές παιδικές, μωρουδιακές και γυναικείες πρώτες και δεύτερες εμφανίσεις που εκτοξεύουν αυτό το ποσό. Αξίζει να σημειωθεί πως η φθηνότερη φανέλα είναι για μωρά με περίπου 80 ευρώ, ενώ μετά οι τιμές εκτοξεύομαι στα μίνιμουμ 108 ευρώ για κάθε επιλογή.

Αυτό, πέρα από τις ουρές που σχηματίζονται από νωρίς στη μπουτίκ για τα κομμάτια που ήδη υπάρχουν με το «30» στην πλάτη αλλά και τις παραγγελίες που γίνονται κατά χιλιάδες…

Λιονέλ Μέσι: Sold out οι φανέλες του σε 7 λεπτά

Το χρονικό της… μεγαλοπρεπούς παρουσίασης

Με όλη τη… μεγαλοπρέπεια που αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο και έφτασε χθες στο Παρίσι, όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας του περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μπουρζέ», για να τον αποθεώσουν.

Φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι», ο Μέσι χαιρέτησε χαμογελαστός τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και αναχώρησε κατευθείαν, με προορισμό νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Λιονέλ Μέσι στην παρουσίαση της Παρί: «Θα παίξω με τους καλύτερους»