Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μεταβαίνει στο «άντρο» της Παρί Σεν Ζερμέν για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «πρωτευουσιάνους». Στην πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά και εν μέσω αποθέωσης ο Μέσι χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους οπαδούς, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι».

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο Παρίσι, εκεί όπου τον περίμεναν δεκάδες οπαδοί των «πρωτευουσιάνων» για να τον αποθεώσουν. Ο διεθνής άσος αναμένεται πλέον να μεταβεί στο «άντρο» του γαλλικού συλλόγου, το «Παρκ ντε Πρενς», προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει και τυπικά πλέον το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Η διοίκηση της Παρί με την σειρά της προανήγγειλε την απόκτηση του Μέσι με ένα βίντεο δώδεκα δευτερολέπτων στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εμφανίζεται μεταξύ άλλων και μία κενή θέση στα αποδυτήριά της ανάμεσα στους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Ο τελευταίος με αφορμή και την άφιξη του Μέσι στην γαλλική πρωτεύουσα έγραψε σε μήνυμά του «Ξανά μαζί», μαζί με μία κοινή τους φωτογραφία από το διάστημα που ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

Η άφιξη του Μέσι 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Μέσι είναι να κατευθυνθεί αμέσως προς το ιατρικό κέντρο, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή σελίδας στην καριέρα του. Ειδικότερα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 35 εκατομμυρίων ευρώ!

Εντωμεταξύ η Παρί με video είχε προαναγγείλλει την ανακοίνωση του Μέσι. “Νέο διαμάντι στην πόλη” ανέφεραν οι Παριζιάνοι.