H Cindy Crawford μπορεί, θεωρητικά, να τα έχει όλα, ωστόσο όποιος της δώρισε το συγκεκριμένο συλλεκτικό αντικείμενο σίγουρα το έψαξε πολύ καλά.

Το 57χρονο μοντέλο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου κρατάει μία τσαγιέρα, ενώ στη λεζάντα γράφει «το πιο χαριτωμένο δώρο». Τι αξία μπορεί να έχει μία απλή κεραμική τσαγιέρα;

Κι όμως, το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφόρησε το 1978 από τον οίκο Fitz and Floyd, ονομάζεται «Lip Service» και είναι εμπνευσμένο από την Marilyn Monroe. Το χαρακτηριστικό της τσαγιέρας είναι η μαύρη κουκίδα στο πλάι των χειλιών της – από τα οποία ρέει το τσάι – και που παραπέμπει στην ελιά στο αριστερό μάγουλο της ηθοποιού. Η ρετρό τσαγιέρα έχει, ομοίως, την «ελιά» στην αριστερή της πλευρά και το ίδιο ισχύει και για την Crawford.

Το σήμα κατατεθέν του super model ήταν, σύμφωνα με την αδελφή της, ένα «άσχημο σημάδι», το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί, ωστόσο η μητέρα της Cindy την ενθάρρυνε να το κρατήσει. Τα παιδιά στο σχολείο την πείραζαν για την ελιά της, αλλά αν την αφαιρούσε, θα μπορούσε να έχει αποκτήσει ένα νέο σημάδι. Τελικά η Crawford δεν μετάνιωσε για την επιλογή της να μην προχωρήσει σε επέμβαση, έχοντας μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πρώτα μοντέλα με «ψεγάδια» στο πρόσωπο που έκαναν – και συνεχίζουν να κάνουν – επιτυχημένη καριέρα.

Διαβάστε ακόμη: