Με την εγκληματικότητα της υπόθεσης των υποκλοπών ισχυροί παράγοντες της διαπλοκής επιχειρούν να πιέσουν την κυβέρνηση, προκειμένου να ρυθμίσουν μια σειρά από εκκρεμότητες των επιχειρηματικών τους ομίλων.

Επιδιώκουν επίσης να διαμορφώσουν τις συνθήκες για συνεργασία ανάμεσα στα κόμματα της Κεντροαριστεράς.

Ο ξαφνικός έρωτας ανάμεσα σε Κασσελάκη και Ανδρουλάκη οφείλεται αποκλειστικά στο προξενείο της διαπλοκής που επιδιώκει να διαμορφώσει έναν αξιόπιστο αντίπαλο της κυβέρνησης με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια το εγχείρημα αυτό είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Γιατί η συνένωση δύο προβληματικών κομμάτων παράγει τοξικά αποτελέσματα.

Αντί για ένα μεγάλο κόμμα μπορεί να οδηγήσει στον κατακερματισμό και την εξαέρωση των δύο κομμάτων με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Βέβαια οι παράγοντες της διαπλοκής που θεωρούν αναλώσιμους τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και τον Νίκο Ανδρουλάκη τους χρησιμοποιούν στην παρούσα φάση και όταν βρεθεί ένα κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς θα τους πετάξουν στα σκουπίδια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένα κόμμα το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερό, στην προκειμένη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταντήσει μαριονέτα της διαπλοκής.

Έφτασε σε σημείο να αναλαμβάνει την εκτέλεση συμβολαίων για λογαριασμό επιχειρηματικών ομίλων.

Οι θέσεις που διατύπωσε η Κουμουνδούρου για τον πέμπτο τραπεζικό πυλώνα αποκαλύπτουν τις σχέσεις διαπλοκής που έχει αναπτύξει ο Στέφανος Κασσελάκης με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση των υποκλοπών.

Από τη Μύκονο όπου βρίσκεται για διακοπές με τον Τάιλερ ο Κασσελάκης έφτασε σε σημείο να αμφισβητήσει το κύρος της Δικαιοσύνης.

Δήλωσε δημόσια ότι δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη προκειμένου να καταθέσει για το πόρισμα που αφορά στην υπόθεση των υποκλοπών.

Βέβαια η κυβερνητική πλειοψηφία ακύρωσε τα καραγκιοζιλίκια της αντιπολίτευσης αλλά ο Κασσελάκης συνεχίζει απτόητος.

Εξάλλου έχει αποκτήσει τεχνογνωσία στα ζητήματα που αφορούν στη Δικαιοσύνη και αυτό φαίνεται από τους ισχυρισμούς που είχε διατυπώσει, ότι ο πατέρας του είχε πέσει θύμα παραδικαστικού κυκλώματος.

Βέβαια η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση του συνεταίρου του για απάτη.

Τα ίδια ψέματα επανέλαβε και με τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

Με τόσες υποθέσεις ανοιχτές είναι φυσικό ο Στέφανος Κασσελάκης να χάσει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη: