Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως για το παρασκήνιο που παίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ξέσπασμα Κασσελάκη – Αποστολάκη με αναφορές για μαύρο χρήμα.

Πριν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο στενός συνεργάτης του ναύαρχος Αποστολάκης διατυπώσουν τις απειλές για τα μαύρα ταμεία, είχε προηγηθεί ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τη Νέα Υόρκη με αποδέκτη στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, για να αποδείξει ότι είναι αποφασισμένος για όλα, έριξε τη βόμβα για τα μαύρα ταμεία.

Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής και πώς μπορεί να κάψει τον Αλέξη Τσίπρα με γενικευμένες αναφορές χωρίς στοιχεία για διακίνηση μαύρου χρήματος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;

Στο ερώτημα αυτό, η απάντηση είναι η ακόλουθη. Ο Κασσελάκης έχει εντοπίσει έμμεση χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από ένα ινστιτούτο το οποίο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας.

Μέσω τριγωνικής τιμολόγησης, διάφορα ποσά κατέληγαν στην Κουμουνδούρου.

Ο Κασσελάκης και το νομικό του επιτελείο προεξοφλούν ότι ο αναφορές τους για μαύρο χρήμα αναγκαστικά θα προκαλέσουν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Είναι σίγουρο ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, αλλά και ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης από την Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, θα διατάξουν έρευνα.

Η σημερινή ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου εκτιμά ότι με τη δικαστική έρευνα μπορούν να κάψουν τις πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα για ένα νέο κόμμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε ακόμη