Το Mandarin Oriental Costa Navarino ξεκινά τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι στην Costa Navarino, σηματοδοτώντας την άφιξη του κορυφαίου ομίλου Mandarin Oriental στην Ελλάδα, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού.

Το νέο resort που θα βρίσκεται στο Navarino Bay θα περιλαμβάνει 99 σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα και μεγάλες βεράντες, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθώντας τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino, στην περιοχή Navarino Bay έχουν μεταφυτευθεί 2.700 ελαιόδεντρα και πάνω από 500.000 ενδημικοί θάμνοι διαφόρων ειδών, ενώ η κατασκευή του resort έγινε σύμφωνα με τις αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές του προορισμού και με τις αρχές εταιρικής ευθύνης της Mandarin Oriental.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι οι επισκέπτες του Mandarin Oriental, Costa Navarino θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, τις δραστηριότητες και τις εμπειρίες του προορισμού, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση καθώς και μαθήματα τένις στο Mouratoglou Tennis Center. Το νέο Watersports Hub στην περιοχή Navarino Waterfront, θα προσφέρει πλήθος αθλημάτων όπως windsurf, waterski, καγιάκ και SUP.

Παράλληλα, σε κοντινή απόσταση θα βρίσκεται η Navarino Agora, μια νέα, σύγχρονη προσέγγιση της υπαίθριας αγοράς με επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς και πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προβάλουν και θα αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής.