Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στο εθνικό πένθος, μετά την τραγωδία στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου.

«Είναι μία μαύρη περίοδος για την Ελλάδα, μία δύσκολη περίοδος. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν, γιατί ζούμε σε πολύ ζοφερές εποχές. Επειδή η μαμά μου ήταν συνδικαλίστρια, γενικώς έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους» δήλωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήμουν 2 χρόνων εξώφυλλο στα ”ΝΕΑ” με τίτλο ”Είμαι δύο χρόνων, πόσο θα ζήσω ακόμα;”. Οι πορείες είναι στο DNA μου».

Ερωτηθείσα αν και η ίδια ακολουθεί το πρότυπο της μητέρας της, απάντησε ότι τον γιο της τον μεγάλο, τον Μάξιμο, τον είχε πάρει στην πορεία διαμαρτυρίας που αφορούσε τους καλλιτέχνες:«Πιστεύω πώς μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και με τα socia media, στην θετική τους χροιά, ενώνονται οι φωνές».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε συνέχεια για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά«Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες. Γενικώς, είναι μία κατάσταση προσαρμογής για όλους. Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Θα πηγαίνει όλο και καλύτερα, χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα».

Τέλος, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για το πώς χειρίστηκαν το θέμα του διαζυγίου, καθώς όπως ανέφερε, ήταν διακριτικοί.

Διαβάστε περισσότερα