Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω, ότι στο κτίριο της Συγγρού που σημειώθηκε έκρηξη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κλιμάκια της κρατικής ασφάλειας και της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η παρουσία της ΕΥΠ έχει σχέση με το γεγονός ότι στο κτίριο στεγάζεται η εταιρεία ενός γνωστού εμπόρου όπλων που δραστηριοποιείται και εκτός Ελλάδας.

Έκρηξη στη Συγγρού: «Μίνι» οπλοστάσιο στο σπίτι του άντρα που έγινε η έκρηξη – Το κτίριο δεν είχε παροχή φυσικού αερίου


Τον μπελά του βρήκε ο Ερντογάν με το διχίλιαρο που μοιράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού.

Οι τουρκικές εφημερίδες το έκαναν σημαία και μάλιστα μια από αυτές η ΣΑΜΠΑΧ πρωτοσέλιδο με τίτλο: «Ο Γκιαούρης μοιράζει δύο χιλιάδες σε κάθε εγκλωβισμένο, ενώ η τουρκική κυβέρνηση δεν δίνει δεκάρα τσακιστή σε όσους εγκλωβίστηκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης».


Οργή έχει ξεσπάσει στο Μαξίμου για τους γαλάζιους δημάρχους και περιφερειάρχες, οι οποίοι ήταν και παραμένουν άφαντοι στη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η χιονόπτωση.

Η ανικανότητά τους ξεπέρασε κάθε όριο, αφού δεν είχαν προμηθευτεί αλάτι για να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες.

Ο μόνος που έδωσε το παρών ήταν ο Πατούλης, ο οποίος σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα παρίστανε τον σχολιαστή στα τηλεοπτικά κανάλια, εξηγώντας γιατί χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες στην Κατεχάκη, τη Μεσογείων και την Κηφισίας.