Ο γάμος της Anya Taylor Joy με τον Malcolm McRae στη Βενετία δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια πολυτελής υπόθεση, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ να δίνουν το παρών.

Η 27χρονη πρωταγωνίστρια του «Xoli», παντρεύτηκε μπροστά σε λίγο περισσότερους από 150 καλεσμένους, φορώντας ένα μπεζ Dior φόρεμα με κεντήματα λουλουδιών και πουλιών. Αιθέριο, ρομαντικό αλλά και αντισυμβατικό, το νυφικό της έκλεψε την παράσταση.

Ο γάμος της ηθοποιού με τον μουσικό έγινε την Δευτέρα στο επιβλητικό Palazzo Pisani-Moretta, στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας.

Η μασκαράτα των καλεσμένων

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, όπως οι ηθοποιοί Τζούλια Γκάρνερ (Inventing Anna) και Μάιλς Τέλερ (Top Gun) με τους συζύγους τος, κατέφτασαν στην «Γαληνοτάτη» για τον γάμο, οι εορτασμοί του οποίου ξεκίνησαν το προηγούμενο βράδυ με ένα γοτθικό πάρτι μεταμφιεσμένων.

Οι celebrities καλεσμένοι μοιράστηκαν στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, όπου αποκάλυψαν ότι το προηγούμενο βράδυ του γάμου, παραβρέθηκαν σε μια ατμοσφαιρική μασκαράτα, που ταίριαζε απόλυτα με την τοποθεσία και την ιστορία της.


Φορώντας βενετσιάνικες, αποκριάτικες μάσκες, μακριές εντυπωσιακές τουαλέτες και κάπες, επιβιβάστηκαν σε γόνδολες και πόζαραν στα κανάλια και της γέφυρες της ιταλικής πόλης.

Διαβάστε ακόμη: