Η Μπέλα Χαντίντ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της στα social media από τότε που ήταν «αγγελάκι» της Victoria’s Secret.

Το 26χρονο μοντέλο έκανε ένα throwback από τα χρόνια που φορούσε τα σέξι εσώρουχα και τα φτερά της γνωστής εταιρίας και περπατούσε στην πασαρέλα της.

Στις φωτογραφίες, την βλέπουμε να κάνει πρόβες μαζί με άλλα μοντέλα, όπως την αδελφή της, Τζίτζι Χαντίντ, να παίζει με έναν σκύλο αλλά και να ποζάρει με χαμόγελο στην κάμερα.

«Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret μέσα στα χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι φέτος δεν θα συμμετάσχει στην ανανεωμένη επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια.

«Ως μέλος της οικογένειας και της νέας ομάδας, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τα καταφέρω φέτος. Περήφανοι για όλους τους εμπλεκόμενους! Συντονιστείτε για να παρακολουθήσετε το VS #TheTour στο @primevideo σε συνεργασία με το @amazonfashion. Μην ξεχνάς ποτέ, είσαι ο δικός σου άγγελος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή της Victoria’s Secret

H Victoria’s Secret επιστρέφει δυναμικά στην πασαρέλα με την επίδειξη μόδας «Tour ’23» και επιστρατεύει μεγάλα ονόματα της μόδας.

Η εταιρία εσωρούχων κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο Amazon Prime Video ένα σύντομο κλιπ της νέας της καμπάνιας με πρωταγωνίστριες τη Ναόμι Κάμπελ, την Τζίτζι Χαντίντ, την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, την Χέιλι Μπίμπερ την Τζούλια Φοξ, την Γουίνι Χάρλοου και άλλα εμβληματικά πρώην «αγγελάκια».

Η Victoria’s Secret είχε κατηγορηθεί ότι δεν αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και την body positivity τάση της εποχής, με αποτέλεσμα να χάσει σε πωλήσεις αλλά και δημοτικότητα. Αυτή της η επιστροφή με τη συμμετοχή plus size και diverse γυναικών θα προσπαθήσει να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την εμβληματική εταιρία.

Διαβάστε ακόμη: