Μετά από καθυστερήσεις και ακυρώσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Φεστιβάλ των Καννών άνοιξε και πάλι τις πύλες του, επιτρέποντας στους θαυμαστές να παρακολουθήσουν την επιστροφή του κινηματογράφου, των ταινιών και τους πρωταγωνιστές και δημιουργούς τους, καθώς και τους διάσημους προσκεκλημένους με εκπληκτικές δημιουργίες στο κόκκινο χαλί.

Κάρλα Μπρούνι: Ασημένια οπτασία

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί περπάτησε με χάρη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών που ξεκίνησε στη νότια Γαλλία.

Κάρλα Μπρούνι: Ασημένια οπτασία με αστραφτερό φόρεμα και τεράστιο σκίσιμο

Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια η οποία παντρεύτηκε τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί το 2008 και έχουν μαζί μια όμορφη κόρη, την Τζούλια Σαρκοζί, ήταν υπέρλαμπρη και ιδιαίτερα κομψή φορώντας ένα ασημί φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του 74ου φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε με την πρεμιέρα του φιλμ Annette.

Η 53χρονη ιταλίδα ήταν μια οπτασία με φόρεμα με έναν ώμο του οίκου Celine, με πολυτελές κεντημένο ύφασμα και ιδιαίτερο πατρόν στο πάνω μέρος που έπεφτε με χάρη πάνω στο ένα της χέρι.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ με Chanel γοργονέ φόρεμα

Μια από τις παρουσίες που εντυπωσίασε ήταν η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μεταλλικό ασημί φόρεμα.

Marion Cotillard

Με φόρεμα που θύμιζε γοργόνα η Μαριόν Κοτιγιάρ έκανε αισθητή την παρουσία της.

Η Γαλλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μεταλλικό ασημί φόρεμα.

Η Izabel Goulart έφερε… σέξι αέρα στις Κάννες

Μία εμφάνιση από αυτές που κάνεις τους πάντες να γυρίσουν το κεφάλι τους έκανε η Izabel Goulart στις Κάννες, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η Βραζιλιάνα καλλονή έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά στο κόκκινο χαλί, με τους φωτογράφους να της ζητούν να πάρει διάφορες πόζες για να αναδείξουν την ομορφιά της.

Το μοντέλο διάλεξε μία δημιουργία Etro, την οποία στόλισε με κοσμήματα Chopard ενώ παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας «Stillwater».

Chiara Ferragni πήγε στις Κάννες με τα 3 top hair looks του καλοκαιριού

Η Chiara Ferragni έκανε στις Κάννες μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις της και εμείς είμαστε εδώ να αντλήσουμε έμπνευση. Εκτός από τα μοναδικά σύνολα που επέλεξε, η λαμπερή fashion blogger υιοθέτησε και τρεις από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού στα μαλλιά της.

Το beauty icon και επιχειρηματίας είχε δηλώσει: “Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ: τα μαλλιά εμπνέουν και συμπληρώνουν την εμφάνισή μου” και δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε περισσότερο!

Τα ακριβότερα φορέματα όλων των εποχών