Με μια γυμνή φωτογραφία στο ντους κι ένα emoji ροδάκινο «αποχαιρέτησε» την Ελλάδα η Chiara Ferragni, η influencer με τους εκατομμύρια followers.

Η Chiara Ferragni βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αλλά «ξέκλεψε» και λίγο χρόνο για διασκέδαση.

Η Influencer, πριν φύγει από την χώρα μας για να ταξιδέψει στο Μαϊάμι, χάρισε στους εκατομμύρια ακολούθους της και μια ολόγυμνη πόζα της από το ντους του ξενοδοχείου όπου διέμεινε.

Η Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας του «The Blonde Salad»,είναι σύζυγος του Ιταλού ράπερ, Fedez, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Chiara Ferragni ταξίδεψε από το Μιλάνο με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα, με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας της με τη Nespresso και την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής σειράς προϊόντων.

Chiara Ferragni: Με μια γυμνή φωτογραφία «έφυγε» από την Ελλάδα

Η influencer βρέθηκε και στο Πόρτο Χέλι ενώ στην συνέχεια αποχαιρέτησε, προς το παρόν, την Ελλάδα.

Ανεβάζοντας στο Instagram μια ολόγυμνη πόζα της από το ντους του ξενοδοχείου Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, έγραψε απλά «γεια σου Δευτέρα» ενώ με ένα emoji… ροδάκινο κάλυψε τα γυμνά οπίσθιά της.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παγκοσμίου φήμης Influencer έρχεται στη χώρα μας, καθώς έχει ξαναερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για διακοπές επιλέγοντας ως προορισμούς τα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Τον Ιούλιο του 2017 είχε βρεθεί στο ηφαιστιογενές νησί των Κυκλάδων, όπου ανέβασε πάρα πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποτελώντας, φυσικά, την καλύτερη διαφήμιση για το νησί.