Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η διάσημη Ιταλίδα influencer και fashion blogger, Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni).

Η γνωστή επιχειρηματίας ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και όπως ήταν αναμενόμενο συνδύασε δουλειά με διασκέδαση.

Στην Ελλάδα η Chiara Ferragni απολαμβάνει το «ελληνικό καλοκαίρι»

Με το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, η Chiara Ferragni, ξέκλεψε λίγες μέρες στην Ελλάδα -και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα- για να ξεκουραστεί ενώ, επίσης, έκανε αναρτήσεις στα Instastories της αναδεικνύοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη έμεινε και με το δωμάτιο στο οποίο διαμένει στη Βουλιαγμένη, το οποίο τράβηξε και μοιράστηκε σε βίντεο με τους followers της.

Η διάσημη influenecer, μία από τις διασημότητες που επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές της διακοπές, διαμένει στο «Four Seasons» όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Καμπάνια για τα νοσοκομεία της Ιταλίας από την Chiara Ferragni

Η διάσημη Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι μαζί με τον ράπερ σύζυγό της Fedez πρόσφατα προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση που είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στη μάχη κατά της COVID-19.

Η 33χρονη Φεράνι και ο 31χρονος Fedez είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων και διέκοψαν τη συνηθισμένη ροή των γεμάτων λάμψη αναρτήσεών τους στο Instagram για να υπογραμμίσουν τη σημασία της χρήσης της μάσκας στην αναχαίτιση της επιδημίας.

Chiara Ferragni: Στην Ελλάδα η influencer με τους εκατομμύρια followers

Τον Μάρτιο του 2020, όταν η Ιταλία βρισκόταν αντιμέτωπη με τη χειρότερη φάση της πανδημίας του κορωνοϊού, το διάσημο ζευγάρι συγκέντρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.