Οι σέξι πόζες που πήρε η Ιωάννα Τούνη αναστατώνουν, με τη γοητευτική Influencer να απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλες της.

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε και πριν από λίγες ημέρες η όμορφη Ιωάννα Τούνη, αναστατώνοντας το νησί και τον ανδρικό πληθυσμό.

Η γνωστή instagrammer με τους 795.000 followers στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε κάνει άλλη μια… καυτή φωτογράφιση σε πολυτελές κατάλυμα της Μυκόνου, φορώντας μαγιό της εταιρείας της.

Η εκρηκτική ξανθιά, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Σιδεράκη δήλωσε ότι είναι ελεύθερη… πολιορκημένη,φροντίζει να «ζαλίζει» με τις σέξι πόζες της.

Και τώρα λοιπόν, η εντυπωσιακή Ιωάννα έχει επιστρέψει στη Μύκονο μαζί με φίλες της και ευχαριστιούνται τον καλό καιρό, τις ανέμελες στιγμές τους και τις μοναδικές παραλίες στο ελληνικό νησί.

Η γνωστή Θεσσαλονικιά πάντως, έχει ξεκινήσει τα ταξίδια ενώ πρόσφατα βρέθηκε και στην Αθήνα για ένα πρότζεκτ με τη φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, στο οποίο συμμετείχε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε μιλήσει στο OPEN πριν από μερικές εβδομάδες για την κολεξιόν που ετοιμάζει για τα νυφικά. Όπως είχε φανερώσει η ίδια, «τρέχω μα τρέχω πάρα πολύ γιατί προσπαθώ να συντονίσω τη φωτογράφιση για τα νυφικά και για τα υπέροχα χειροποίητα φορέματα που μετά από πολύ καιρό επιτέλους κατάφερα να τελειώσω την παραγωγή. Αυτά είναι τελείως δικά μου».

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε πρόσφατα και στην Αθήνα

Έτσι, οι δύο καλές της φίλες αλλά και συναδέλφισσες τη βοήθησαν φορώντας τα νυφικά και τα υπέροχα φορέματα. Όλες τους μάλιστα, πολύ όμορφες, πολύ ανανεωμένες και πολύ χαλαρές παρά την πίεση που επικρατούσε για ένα άψογο αποτέλεσμα. Μάλιστα, ανέβασε η Ιωάννα Τούνη και ένα βίντεο από τα backstage όπου τρώνε.

«Εγώ σε κάποια φάση συγκινήθηκα στο σπίτι που ετοιμαζόντουσαν. Ειδικά με την Ιωάννα. Εντάξει, την Αλεξάνδρα την έχουν δει ξανά νύφη», σχολίασε από την πλευρά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Ιωάννα να πετάγεται και να λέει «δείτε με, γιατί δεν με δείτε ξανά». «Θα την ντύσω εγώ γιατί δεν νομίζω να ντυθεί και πολύ σύντομα», προσέθεσε η μελαχρινή καλλονή για τη φίλη της.