«Βροχή» έπεσαν τα σχόλια κάτω από τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βέρα Γουάνγκ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ο χρόνος δεν την ακουμπά και παρότι σε έναν μήνα- συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου- κλείνει τα 75, δείχνει 30 ετών!

Η Βέρα Γουάνγκ έγινε γνωστή αρχικά για τα δημιουργήματά της στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Ήταν και η ίδια αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ που μάλιστα το 1968 πήρε μέρος σε διαγωνισμούς των ΗΠΑ, ποζάροντας στο Sports Illustrated.

Απέτυχε να φτιάξει ολυμπιακή ομάδα εκείνη τη χρονιά και αποφάσισε να κυνηγήσει αλλού τα όνειρά της. Είναι τώρα γνωστή για τη σειρά νυφικών της και άλλων αντικειμένων και ρούχων που έχει λανσάρει.

Βέρα Γουάνγκ: Αποθέωση για την 74χρονη σχεδιάστρια

Δεκάδες είναι τα σχόλια που δέχθηκε- για ακόμη μια φορά- για τη σιλουέτα που διατηρεί η Βέρα Γουάνγκ με την σχεδιάστρια μόδας να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό με λευκό ολόσωμο μαγιό.

Η 74χρονη προκάλεσε ταραχή με τις φωτογραφίες της.

«Ο χρόνος υποκλίνεται σε σένα και σταματάει να κινείται», έγραψε ένας από τους εκατοντάδες που σχολίασαν τις φωτογραφίες της 74χρονης Γουάνγκ στο Instagrm.

«Πρέπει να έχεις το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον», «εσύ γερνάς ανάποδα», έγραψαν άλλοι σχολιαστές της ανάρτησης. «Μάθε με πώς να το κάνω» ζήτησαν άλλοι σχολιαστές.

Η ίδια έχει ρωτηθεί- πολλάκις- σε συνεντεύξεις της για τον τρόπο με τον οποίο διατηρείται σε αυτή την σιλουέτα και έχει απαντήσει ότι στο μενού περιλαμβάνει και μπέργκερ από τα McDonald’s, βότκα και ντόνατς.

Διαβάστε ακόμη: