H Sofia Vergara άνοιξε τις πόρτες του πολυτελούς σπιτιού της που βρίσκεται στο Beverly Park του Los Angeles και αποκάλυψε στους φαν της τις κρυφές γωνιές του.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Griselda αγόρασε το σπίτι της το 2020 έναντι 26 εκ. δολαρίων. Τότε ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Joe Manganiello και από ό,τι φαίνεται μετά το χωρισμό τους τους αποφασίστηκε πως θα συνέχισε να μένει εκεί. Όταν λέμε εκεί, βέβαια, εννοούμε το μεγάλο δωμάτιο – ντουλάπα της.

«Εδώ είναι που μένω, μέσα στη ντουλάπα μου. Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου. Είναι σαν το όνειρο κάθε κοριτσιού», παραδέχεται στο βίντεο του Architectural Digest η 51χρονη.

Στο κέντρο της walk-in closet της υπάρχει μία συρταριέρα με πολύτιμα πράγματα, όπως επισημαίνει η ίδια. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται ένα διακοσμητικό – αντίκα από το Παρίσι, μία φωτογραφία του αδελφού και του ξαδέλφου της, που έχουν φύγει από τη ζωή, και μία δική της φωτογραφία από τα νιάτα της. «Όλα αυτά τα πράγματα πάνω στη συρταριέρα είναι πολύ σημαντικά για εμένα», τονίζει η ηθοποιός.

Από ό,τι φαίνεται είναι πιο σημαντικά κι από τα ρούχα και τα αξεσουάρ της, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με βάση τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Την οργάνωση της ντουλάπας της ανέλαβε η διάσημη Linda Koopersmith, που κάνει αυτή τη δουλειά για οποιονδήποτε χώρο ενός σπιτιού και συνεργάζεται κυρίως με διάσημα πρόσωπα.

Το υπόλοιπο σπίτι της Vergara είναι προφανώς πολύ εντυπωσιακό, με το λευκό και το μάρμαρο να κυριαρχούν σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, ωστόσο κι εμείς στη θέση της, στη ντουλάπα θα περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με την ξενάγηση στους χώρους του άνετου και πολυτελούς σπιτιού, με τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε ακόμη: