Η κορυφαία φετινή ποδοσφαιρική διοργάνωση ξεκινά αύριο και ήδη ανακοινώνονται οι πρώτες αποστολές. Σε πυρετώδεις ρυθμούς εκτός των ομάδων όμως, είναι και τα τηλεοπτικά δίκτυα που θα καλύψουν την διοργάνωση.

Κι ένα από αυτά, το BBC, ετοίμασε ένα εξαιρετικό τρέιλερ με τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης να μετατρέπονται σε… καρτούν.

Κέιν, Μαγκουάιρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Εμπαπέ, Ντε Μπρόινε και άλλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, βρίσκονται σε έναν χώρο αναμονής, ανάμεσα σε σκωτσέζους οπαδούς με κιλτς, αλλά και βαριεστημένες νοικοκυρές, νιώθοντας πλήξη.

Ο Κέιν διαβάζει ένα βιβλίο, ο Μαγκουάιρ φουσκώνει θαλάσσιο στρώμα (ίσως το BBC θυμήθηκε τις περσινές… επεισοδιακές διακοπές του στην Ελλάδα), ο Μπέιλ παίζει με… αποτυχία γκολφ, ο Ντε Μπρόινε τρώει cupcakes, ο Εμπαπέ αλλάζει χαρτάκια panini και ο Κριστιάνο… γυμνάζεται και χαμογελάει σε selfie
.

Ολη αυτή η μονοτονία σπάει όταν ένα πιτσιρίκι πλησιάζει τον Ράσφορντ και του δίνει την μπάλα της διοργάνωσης… Εκεί, Αγγλοι, Σκωτσέζοι, Ουαλλοί και όλοι οι υπόλοιποι «ήρωες» του τρέιλερ ανταλλάσσουν πασούλες και ετοιμάζονται να βγουν στην κεντρική «σκηνή» για να αρχίσει το ποδοσφαιρικό «σόου.