Το Euro ξεκινάει την Παρασκευή 11 Ιουνίου και σύσσωμο το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κοινού θα είναι εκεί. Στο γήπεδο μόνο; Όχι βέβαια, διότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με ένα πολύ σημαντικό εξωγηπεδικό ζήτημα. Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν τις μάχες τους στο χορτάρι, οι κοπέλες και οι σύζυγοί τους θα είναι στο πλευρό τους.

Οι WAGs (wives and girlfriends = σύζυγοι και κοπέλες) των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη είναι το θέμα που μας καίει τώρα.

Χεορχίνα Ροντρίγκες (Κριστιάνο Ρονάλντο)

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Χεορχίνα του πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία, Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με αυτή λόγω πρεστίζ. Γεννημένη στο Μπουένος Άιρες η 27χρονη καλλονή που εργάζεται ως μοντέλο. Με τις πληροφορίες να λένε ότι γνωρίστηκε με τον Κριστιάνο σε ένα κατάστημα Gucci όπου εργαζόταν και ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους το επισκέφτηκε.

Μπενεντέτα Κουάλι (Φεντερίκο Κιέζα)

Στη Γιουβέντους και ο δεύτερος παίκτης στου οποίου τη σύντροφο αναφερόμαστε. Ο Φεντερίκο Κιέζα έχει πλάι του μια Ιταλίδα καλλονή, που… μαντέψτε. Είναι μοντέλο! Στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες με ζωάκια ως λάτρης αυτών και φυσικά με τον σύντροφό της τον οποίο γνώρισε όταν εκείνος έπαιζε στη Φιορεντίνα.

Λακρουά Μισέλ (Κέβιν Ντε Μπρούιν)

Πάμε Βέλγιο… Η ιστορία αγάπης που συνδέει τη Μισέλ με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι είναι βγαλμένη από όνειρο. Μιας και ο ξανθός αυτός άγγελος ήταν αρχικά θαυμάστρια του ποδοσφαιριστή. Και τη χρονιά που έπαιζε δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης από την Τσέλσι (2012), έγινε το μοιραίο. Αντάλλαξαν κάποια μηνύματα στα social media, βρέθηκαν και λοιπά και λοιπά. Έχουν δυο υπέροχα κατάξανθα παιδάκια να σας αναφέρουμε. Πράγμα το οποίο θα το διαπιστώσετε και από το Instagram της Μισέλ. Τι, δεν θα μπείτε να το δείτε;

Άννα Λεβαντόφσκα (Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι)

Ο Λεβαντόφσκι κι η… Λεβαντόφσκαινα που θα έλεγαν στο χωριό μου. Η Αννούλα μας εδώ έχει πιάσει την καλή, με τον σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Πολωνίας να σκοράρει εντός και εκτός γηπέδου. Απλή και αγνή ομορφιά, φυσική πάνω απ’ όλα. Λεπτεπίλεπτη παρουσία θα λέγαμε

Μαρία Ζουλέ Σαλό (Πολ Πογκμπά)

Το Μαράκι του Πογκμπά καταπιάστηκε με σπουδές στη Βολιβία, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν τη γεμίζει αυτό. Πήγε στις ΗΠΑ, έκανε διάφορες δουλειές, όπως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, αλλά το μόντελινγκ την κέρδισε. Και πώς να μην έκανε κάτι τέτοιο άλλωστε, μιας και διαθέτει όλο το πακέτο. Εδώ και 4 χρόνια είναι σύντροφος του Πογκμπά, τον οποίο γνώρισε όταν είχε επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάντι-Ράε Φλερ (Ντάλεϊ Μπλιντ)

Σαν καλλιτεχνικό το όνομά της δεν νομίζετε; Ένα γλυκό λουλούδι της φύσης η σύζυγος του Ολλανδού αμυντικού με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 2 χρόνια. Την επιλέξαμε γιατί έχει μια αθωότητα στο βλέμμα της και συνάμα μια ομορφιά που θα της έκανες οποιοδήποτε χατίρι. Χορεύτρια η συγκεκριμένη και θα έλεγα προσωπικά τώρα που την ξαναβλέπω πως μοιάζει με τη σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Άλις Καμπέλο (Αλβάρο Μοράτα)

Η Άλις θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός έρωτας. Η κοπέλα που γνώρισες μια μέρα, ερωτεύτηκες και παρακαλούσες να την ξαναδείς. Ο Αλβάρο Μοράτα έχει παίξει τρελή μπάλα με αυτό το κορίτσι. Τη γνώρισε κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στη Γιουβέντους. Της έκανε πρόταση γάμου σε ένα σόου με μαγικά κόλπα πάνω στη σκηνή. Δεν της άφησε περιθώριο άρνησης. Όχι τίποτα άλλο, θα είχε συννενοηθεί με τον μάγο αν άκουγε κανένα όχι, να την εξαφάνιζε!

Έιπριλ Ίβι (Ρουμπέν Ντίας)

Αρραβωνιασμένοι είναι η Έιπριλ και ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Πορτογαλίας. Βέβαια, να πούμε ότι το όνομα αυτό είναι το καλλιτεχνικό της μιας και είναι τραγουδίστρια. Το κανονικό της όνομα είναι Μαριάνα Μπαρέιρος Ντος Σάντος Γκονσάλβες. Από φωνή κορμάρα κι από κορμί φωνάρα το κορίτσι αυτό!

Μία ΜακΓκλέναγκαν (Ρις Τζέιμς)

Μία και μοναδική η σύντροφος του Άγγλου δεξιού μπακ της Τσέλσι. Και για εκείνη πρέπει να έχουν γραφτεί πόσα τραγούδια περιλαμβάνουν τις λέξεις μάτια, ουρανός και θάλασσα. Μοντέλο φυσικά η 21χρονη ξανθιά καλλονή από το Έσεξ. Το παράδοξο είναι ότι έχει μόνο εννέα φωτογραφίες ανεβασμένες στο Instagram και κάτι λιγότερο από 20 χιλιάδες ακόλουθους. Για μπείτε να βοηθήσετε να τους ξεπεράσει η κοπέλα!

Ανούσκα Σάντος (Λουκ Σο)

Η Ανούσκα έχει έναν γιο δυο χρονών με τον Λουκ Σο. Η κοπέλα έχει τα πάντα όλα που την καθιστούν καλλονή χωρίς καμία αμφιβολία. Ένα μεγάλο χειροκρότημα στον Άγγλο αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!