Την ώρα που η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας σκέφτονται να απενεργοποιήσουν τα προφίλ που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι σύζυγοι/σύντροφοι τους ετοιμάζονται να δώσουν τα… ρέστα τους σ’ αυτόν τον τομέα. Και φυσικά θα το κάνουν με το αζημίωτο.

Οι διεθνείς Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να έχουν επαφή με τα social media όσο παίζονται αγώνες του Euro 2024 για ν’ αποφύγουν την πίεση και τα αρνητικά σχόλια (που ήταν πολύ έντονα μετά τη φιλική ήττα από την Ισλανδία στο Γουέμπλεϊ), ωστόσο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, αγγλική στοιχηματική εταιρεία αποκάλυψε τις πιο επιδραστικές WAGs μέσα στην ομάδα τους και τα πολλά λεφτά που μπορούν να κερδίσουν με τα ποσταρίσματά τους στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στην κορυφή βρίσκεται η Ντάνι Ντάιερ, σύντροφος του Τζάροντ Μπόουεν και μάλιστα με διαφορά από τις υπόλοιπες.

Dani_Dyer_Jarrod_Bowen

Η κόρη του ηθοποιού και παρουσιαστή Ντάνι Ντάιερ (Danny το όνομα του μπαμπά, Dani της κορής) που έγινε γνωστός με τον ρόλο του Μοφ στην ταινία Human Traffic, αλλά και στο επικό The Football Factory (ενώ τώρα παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ The Real Football Factories που ασχολείται με χούλιγκανς σε όλον τον κόσμο) συμμετέχει σε ριάλιτι σόου στη Βρετανία και έχει 3,8 εκατομμύρια ακολούθους.

Κι αυτό το νούμερο μπορεί να της προσφέρει έως και 19.000 ευρώ ανά ποστάρισμα από τα γήπεδα της Γερμανίας… Κι αν η Αγγλία φτάσει ως τον τελικό, μ’ ένα ποστάρισμα την ημέρα μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία με περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ!

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το μοντέλο και ηθοποιός Άιρις Λο (κόρη του Τζουντ Λο και της Σάντι Φροστ), σύντροφος του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ. Η Άίρις έχει μόλις 765.000 ακολούθους και τα κέρδη της περιορίζονται σε 6.000 ευρώ ανά ποστάρισμα.

iris_law_and_Trend_alexander-Arnold2
iris_law2

Ενώ στο… βάθρο των νικητριών θα βρεθεί και η Ολλανδέζα influencer και μοντέλο Λάουρα Σίλια Φάλκ, σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Η σχέση της με τον άσο της Ρεάλ της επέτρεψε να φτάσει στους 500.000 followers που της επιτρέπουν να κερδίζει κάτι περισσότερο από 4.000 ευρώ ανά ποστάρισμα.

ollandia-arthrou_222222

«Οι σύζυγοι και οι φίλες των ποδοσφαιριστών έχουν επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της μεγάλης προβολής τους και της σύνδεσής τους με εξέχουσες προσωπικότητες. Ο λαμπερός τρόπος ζωής τους, οι στιλιστικές επιλογές τους και το… κουτσομπολιό που υπάρχει πάντα γύρω από τις σχέσεις τους προσελκύουν μεγάλο κοινό», εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρίας δικαιολογώντας τα πολλά λεφτά που θα δοθούν από τους ενδιαφερόμενους χορηγούς.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον πίνακα (τα ποσά είναι σε αγγλίκες λίρες)

Pinakas_WAGS
Pinakas_WAGS