Η Μαριάννα Κιμούλη πρωταγωνιστεί στην σειρά του Ant1 «Ψυχοκόρες».

«Το κάστινγκ κράτησε 4 μήνες. Σπούδασα θεατρολογία και υποκριτική στην Αγγλία. Έφυγα στα 17, σπούδασα, και ταυτόχρονα δούλευα για το BBC. Ίσως τα έκανα όλα λίγο νωρίτερα».

Μαριάννα Κιμούλη: Ο ρόλος της στις «Ψυχοκόρες»

Η ίδια αποκάλυψε, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της οποίας ήταν καλεσμένη, πως από τριών χρονών έλεγε πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Αυτό που μου άρεσε λιγότερο σε κάποια παράσταση είναι η υπόκλιση. Με μάγευε όλο το υπόλοιπο. Ήμουν ντροπαλή. Μου αρέσει να εκτίθεμαι αλλά στη δουλειά μου. Θεωρώ πως είναι αναγκαίο και ανθρώπινο. Όταν ήρθα είχα άγνοια κινδύνου. Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν τον εαυτό τους ως κάτι άλλο από ότι οι γονείς των φίλων μου, οπότε δεν μεγάλωσε με το ‘’φάντασμα’’ του πατέρα και της μητέρας μου. Είπα πως θα γυρίσω, θα το κάνω και θα διεκδικήσω πάλι τον χώρο μου».

Η Μαριάννα Κιμούλη είπε επίσης, πως την υποκριτική την αγάπησε μέσα από το θέατρο.

«Ήμουν συνέχεια μέσα στο θέατρο από τότε που ξεκίνησα. Μόνο φέτος έμεινα εκτός. Την χειμερινή περίοδο θα είμαι σε μία παράσταση αλλά μπορεί και στην τηλεόραση ξανά. Θεωρώ πως είναι καλό να τα κάνεις και τα δύο. Εγώ στις Ψυχοκόρες έμαθα πολλά».

Μιλώντας για την σειρά που πρωταγωνιστεί είπε: «Εγώ είχα ακούσει σαν όρο τις ψυχοκόρες. Δεν ήξερα όμως πολλά. Ανακάλυψα περισσότερα πράγματά για τις ψυχοκόρες μέσα από τη σειρά».

Μαριάννα Κιμούλη: Οι σπουδές στην Αγγλία

Η ηθοποιός μίλησε και για τις σπουδές της στην Αγγλία.

«Όταν μπήκα στην σχολή δεν με αντιμετώπισε κάποιος διαφορετικά. Ήθελα να είμαι ‘’λευκό χαρτί’’ στις σπουδές μου για να μπορέσω να μάθω. Η Αγγλία σέβεται πάρα πολύ τον πολιτισμό που παράγεται εκεί αλλά εδώ δεν είναι το ίδιο. Εδώ είμαι ευτυχισμένη. Αυτό που ζω τώρα δεν θα το άλλαζα».

Για τον εαυτό της δήλωσε πως είναι αντιφατική. «Όσο ευαίσθητη είμαι, άλλο τόσο σκληρή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Οφείλουμε όλοι να είμαστε ενήμεροι. Ήταν ακραία ανησυχητικό το ποσοστό της αποχής στις ευρωεκλογές. Ο κόσμος θεωρεί πως οι πολιτικές αποφάσεις δεν επηρεάζουν την καθημερινότητά τους» ανέφερε σχετικά με τις ευρωεκλογές 2024.

Η ηθοποιός είπε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των ανδρών σε Ελλάδα και Αγγλία. «Οι Έλληνες είναι πιο direct και εμένα μου αρέσει αυτό, το εκτιμώ. Δεν κάνω σχέδια γενικά, δυσκολεύομαι πολύ».

Διαβάστε ακόμη