Σε μια απομονωμένη γωνιά της Βόρειας Καρολίνας βρίσκεται ένα νησί που αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ των διασημοτήτων του Χόλιγουντ, όταν αποζητούν την τέλεια κρυψώνα.

Το προτιμά η Jennifer Aniston

Γνωστό ως Figure Eight Island, αυτό το κρυμμένο διαμάντι δεν έχει χρησιμεύσει μόνο ως σκηνικό για αρκετές ταινίες, αλλά έχει επίσης γοητεύσει την Jennifer Aniston, η οποία ερωτεύτηκε τις μαγευτικές του εικόνες, αλλά και την ιδιωτικότητα που προσφέρει. Είναι προσβάσιμο μόνο μέσω σκάφους ή της ιδιωτικής, περιφραγμένης και φυλασσόμενης γέφυρας. Το Figure Eight Island, αποτελεί μέρος της μητροπολιτικής περιοχής του Wilmington και βρίσκεται μεταξύ του Intracoastal Waterway και του Ατλαντικού Ωκεανού. Είναι τόσο ιδιωτικό, που έχει κερδίσει το προσωνύμιο “το Χάμπτονς του Νότου”.

Μεταξύ του βορειότερου τμήματος του Figure Eight και του νησιού Lea-Hutaff βρίσκεται ο κόλπος Rich Inlet, ένας από τους λίγους φυσικούς κόλπους της Βόρειας Καρολίνας.Στα νότια, μεταξύ του νησιού και της παραλίας Wrightsville, βρίσκεται ο κόλπος Mason Inlet. Ο πρώτος είναι ένας σταθερός κόλπος, ενώ ο δεύτερος είναι μεταναστευτικός.

Με μόλις 4 εκατ. δολάρια μπορείς να αγοράσεις σπίτι εκεί, όμως πρέπει να βιαστείς

Το νησί εκτείνεται σε πάνω από 5.000 στρέμματα και αν νομίζεις ότι έχεις τα χρήματα για να μείνεις εκεί, έχουμε κακά μαντάτα: αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόνο έξι σπίτια προς πώληση, που κυμαίνονται από 4 έως 13 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, υπάρχουν 480 μονοκατοικίες στο νησί, με design που κυμαίνεται από μοντέρνο έως αποικιακό.

Οι κάτοικοι απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε ανέσεις, καταστήματα, άλλες εγκαταστάσεις και αθλητικούς συλλόγους, μαζί με ιδιωτικά σχολεία για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Το Figure Eight Island στη Βόρεια Καρολίνα έχει φιλοξενήσει διασήμους, όπως η Barbra Streisand, η Kathy Bates, ο Richard Gere, ο Dustin Hoffman, ο Alec Baldwin, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Jennifer Aniston, η Julia Roberts, ο Ben Stiller, ακόμα και ο Al Gore, μεταξύ άλλων πολιτικών, έχουν δικές τους ιδιοκτησίες στο νησί.

Αν αναζητάτε μια ειδυλλιακή απόδραση που συνδυάζει ιδιωτικότητα και φυσική ομορφιά, μην ψάξετε παραπέρα. Το Figure Eight Island είναι ένας κρυφός παράδεισος, που με κάποιον τρόπο έχει παραμείνει ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη: