Το 1st October Padel Fest αποτελεί μια ιστορική στιγμή για την ανάπτυξη του Padel στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά, οι καλύτεροι παίκτες της χώρας θα βρεθούν σε ένα τόσο εμβληματικό χώρο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, αγωνιζόμενοι στο επίσημο γήπεδο του Premier Padel Tour. Αναμένονται πάνω από 60.000 επισκέπτες να παρακολουθήσουν το διήμερο αυτό γεγονός, αναδεικνύοντας το padel ως το Νο1 σε ανάπτυξη άθλημα παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια του festival θα διεξαχθεί η τελική φάση του 1st Rubin PMRT , του πρώτου βαθμολογούμενου τουρνουά που διεξάγεται πανελλαδικά μέσω του padelmaniac.gr

Κύρια Σημεία:

  • Τελική φάση της κατηγορίας των Master Men
  • Τελικοί των κατηγοριών Master Women, Advanced Intermediate & Beginners Men/Women

Παράλληλα με το τουρνουά, θα διεξαχθεί η Athens Padel Exhibition, η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στο padel. Στην έκθεση αυτή, όσοι ασχολούνται με το άθλημα, αλλά και οι νέοι παίκτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν  τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο, να ενημερωθούν για τις καινοτομίες και την υπεροχή των brands και να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Συμμετοχή: Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον του Padel στην Ελλάδα να υποστηρίξουν ενεργά με τη συμμετοχή τους.

Παίκτες: Δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες εδώ 

Padel Clubs: Εκφράστε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία εδώ: info@padelmaniac.gr

Εκθέτες: Δείτε την παρουσίαση εδώ

Δηλώστε συμμετοχή ως εκθέτης εδώ:  info@padelmaniac.gr

Χορηγοί: Δείξτε ενδιαφέρον για χορηγικές θέσεις εδώ:  info@padelmaniac.gr

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως συνεργάτες της διοργάνωσης μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο info@padelmaniac.gr.

Ελάτε να γίνετε μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής για το padel στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην καθιέρωση του φεστιβάλ αυτού ως θεσμού που θα αναδεικνύει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια του χώρου θα υπάρχει dj και εκδηλώσεις ενώ παράλληλα θα διεξάγεται το Vegan Life Festival

Διαβάστε ακόμη: