Την Κυριακή που μας πέρασε 20 Οκτωβρίου, η Premier Padel διοργάνωσε έναν εορταστικό αγώνα στο πρόσφατα εγκαινιασμένο Αιγυπτιακό Μουσείο.

Κορυφαίοι παίκτες padel από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για έναν μοναδικό επετειακό αγώνα με φόντο τις εμβληματικές πυραμίδες γιορτάζοντας την ταχεία ανάπτυξη του padel στην Αίγυπτο.

Με τη στρατηγική της θέση, η Αίγυπτος θεωρείται ως η πύλη για την επέκταση του padel σε όλη την αφρικανική ήπειρο.

Η Premier Padel με σκηνικό ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, πάντρεψε με αυτόν τον αγώνα τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ιστορική κληρονομιά, δίπλα στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο.

Καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από το Κάιρο, αστέρια του padel από όλο τον κόσμο μπήκαν στο γήπεδο, συναρπάζοντας τους θεατές.

Η εκδήλωση, που διεξήχθη πριν από το πολυαναμενόμενο NewGiza Premier Padel P2, συγκέντρωσε τοπ αθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Αργεντινών Franco Stupaczuk (Νο 7 FIP και πρώην πρωταθλητή NewGiza P1) και του Maxi Sanchez (αρ. 22 FIP), αλλά και του Καταριανού Mohamed Saadoun και του Αιγύπτιου Khaled Nagy. Από γυναίκες παραβρέθηκαν η Ισπανίδα άσος Marta Ortega (no. 7 FIP) και η Πορτογαλίδα Sofia Araujo (no. 9 FIP) όπου μαζί με τις νεοανερχόμενες Αιγύπτιες Mora Hakin και Laila El Memr, χάρισαν μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Δρ. Ashraf Sobhy Amer, Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, ο Khaled el Shawarby, Διευθυντής Τουρνουά, ο Luigi Carraro, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Padel (FIP) και ο David Sugden, CEO της Premier Padel.

Οι ομιλούντες υπογράμμισαν την ταχεία ανάπτυξη του padel, τόσο στην Αίγυπτο όσο και σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας ότι διοργανώσεις σαν και αυτές συμβάλλουν στην αύξηση της δημοτικότητας του αθλήματος και στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

Ο αγώνας αυτός έθεσε τα στάνταρς για το επίσημο event PP2. Tο NewGiza Premier Padel P2, ξεκίνησε χτες 21/10 και θα διαρκέσει ως τις 26 Οκτωβρίου στο NewGiza Sports Club.

Πηγή

Διαβάστε ακόμη: