Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο παιδί της, τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε πως ποτέ δεν ένιωσε όμορφη, ενώ τόνισε πως την ενοχλεί όταν ένας άνδρας είναι πιο νάρκισσος από τη γυναίκα.

Σχετικά με το παιδί της, ανέφερε: «Μετανιώνω που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Αισθανόμουν ότι θα “πρόδιδα” το ένα μου παιδί, λόγω των υποχρεώσεων».

«Δεν με ενδιέφερε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Άλλος Γιώργος Παπαζήσης δεν κυκλοφορεί. Ο άνδρας μου ήταν ένα “σπάνιο ανδρικό είδος”. Δεν μου λείπει απλώς, μου λείπει πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον Στάθη Ψάλτη: «Δεν μου άρεσε η στάση ζωής του. Είχαμε συνεργαστεί με τον Στάθη Ψάλτη σε έναν θίασο, εάν το ήξερα από πριν θα έλεγα όχι στη δουλειά», τόνισε.

Όσον αφορά  την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η Τιτίκα Στασινοπούλου δήλωσε: «Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, είπα “τώρα τι κάνουμε;”. Είχα την αγωνία να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν».

«Είμαι τέλεια ως πεθερά. Αγαπώ τη νύφη μου σαν να είναι κόρη μου. Ως πεθερά δεν μπορούσα να ελέγξω την γυναίκα που αγάπησε το παιδί μου. Εκείνος αποφασίζει», πρόσθεσε.

Τέλος, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Θεωρώ ότι ήταν μία δυστυχισμένη γυναίκα, μεγάλωσε με πολλή πίκρα στην καρδιά. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε φανατικά την Αλίκη, εκείνη δεν τον αγαπούσε όσο εκείνος».

Μιμή Ντενίση: Η αποκάλυψη για τη Βουγιουκλάκη και τις… κοντρίτσες τους

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε έτσι όπως προφανώς ήθελε, στα φώτα, στα πρωτοσέλιδα»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκινεί ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, 27 χρόνια μετά τον θάνατό της

Διαβάστε ακόμη: