Το άγχος σας κάθε φορά στο αεροδρόμιο είναι μήπως χαθεί η βαλίτσα σας μετά από κάθε αεροπορικό ταξίδι ή ακόμη χειρότερα, μήπως κάποιος άλλος επιβάτης μπερδευτεί και την πάρει αντί για τη δική του. Αναρωτιέστε κιόλας αν θα έχει επιβιώσει από τις φθορές και την κακομεταχείριση κατά τη διάρκεια της φόρτωσης. Έτσι, μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, κοιτάζετε με αγωνία τους διαδρόμους αποσκευών περιμένοντας να φανεί σώα και αβλαβής η αποσκευή σας. Όμως, σας έχουμε νέα. Η συνεργασία των εταιριών Rimowa και Tiffany & Co, βάζει τέλος στην αγωνία σας, κατασκευάζοντας μια σειρά αποσκευών που σίγουρα δεν μοιάζουν με καμία άλλη. Με ένα ιδιόμορφο «πάντρεμα» ανάμεσα στο αλουμίνιο και στη μορφή ενός διαμαντιού, οι δύο εταιρίες δημιούργησαν μια σειρά αποσκευών που σε τίποτα δεν θυμίζουν τις κλασικές μας βαλίτσες.

Βαλίτσες πολυτελείς σαν κόσμημα και σκληρές σαν διαμάντι

Πρωτοπόρος στον κλάδο της, η Rimowa έγινε διάσημη φτιάχνοντας ασφαλείς αποσκευές με σκληρό κέλυφος από αλουμίνιο. Σε συνεργασία με την Tiffany & Co., το πιο αστραφτερό brand της αυτοκρατορίας LVMH, η Rimowa οδηγεί τη λειτουργική πολυτέλεια σε νέα ύψη.

Η νέα σειρά αποσκευών RIMOWA x Tiffany μας υπενθυμίζει ότι τα διαμάντια είναι κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα. Καθώς σχηματίζονται από τεράστια πίεση μεταξύ των πετρωμάτων είναι και εξαιρετικά σκληρά.

Οι νέες και απίστευτα πολυτελείς βαλίτσες, έχουν σκληρό περίβλημα από αλουμίνιο που όμως αντανακλά μέσα από τα πολλαπλά «κοψίματά» τους τη λάμψη ενός αστραφτερού διαμαντιού Tiffany. Η μοναδική συνύπαρξη αλουμινίου και διαμαντιού, διανθίζεται με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες όπως τα κομψά φερμουάρ και τα δερμάτινα χερούλια.
Όσο για το εσωτερικό τους; Η βελούδινη πολυτέλεια στα χρώματα της Tiffany (robin-egg blue), με ειδικές θήκες για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πολύτιμα κοσμήματά σας, βάζει τέλος σε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Σχολιάζοντας τη νέα συλλογή, ο Χιού Μπονέ-Μασιμπερτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Rimowa αναφέρει: «Η δημιουργία τέτοιων μοναδικών κομματιών αντιπροσωπεύει τους αιώνες τεχνογνωσίας πίσω από τις δύο μάρκες και τη μαεστρία της μηχανικής των δύο brands».

Εμπνευσμένα από τη λάμψη και την ανθεκτικότητα των διαμαντιών είναι τα νέα είδη ταξιδιού RIMOWA x Tiffany, αναφέρει ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Προϊόντος και Επικοινωνίας στην Tiffany & Co, Αλεξάντρ Αρνό, που αντιπροσωπεύουν «την υψηλότερη μορφή χειροτεχνίας», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η βαλίτσα κοστίζει περισσότερο από το ταξίδι

Παρόλο που οι νέες αυτές πολυτελείς αποσκευές είναι από βαριά υλικά, έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να χωράνε και στις καμπίνες των αεροσκαφών (RIMOWA x Tiffany & Co. Rock-Cut Cabin με διαστάσεις 54 x 38,99 x 22,86) με βάρος μόλις 9,7 κιλά ώστε να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι ταξιδιώτες στα αεροδρόμια. Η τιμή της μικρής αυτής βαλίτσας ανέρχεται σύμφωνα με το e-shop της Rimowa στα 2.900 ευρώ…

Διαβάστε ακόμη: