Ανακοίνωση εξέδωσε η Κλουκίνας – Λάππας σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα μας. Αναλυτικά αναφέρει:

Η «ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε απάντηση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 2862/15.11.2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRACOM HOLDINGS και INTRACOM PROPERTIES, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 14.11.2023 δημοσίευμα της ιστοσελίδας RADAR που αναφέρεται σε δήθεν «Σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ».

Προς τούτο η Εταιρεία εφιστά την προσοχή στο επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα.

Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Εμείς από την πλευρά μας επιμένουμε ότι έχουν γίνει συζητήσεις και τονίζουμε σε σημερινό σχόλιο μας ότι υπάρχει και ένα γνωστό λόμπι που παίζει το χαρτί, αλλά βιάζεται και χαλάει τις…ισορροπίες.

Η εξέλιξη της υπόθεσης θα αποκαλύψει ποιος έχει δίκιο.

Διαβάστε ακόμη: