Ο Γουίλ Σμιθ ήρθε πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά από μια φήμη που «έσκασε» σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, ότι πιάστηκε να κάνει σεξ με άλλον άνδρα.

Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal- έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη μετά και συνέντευξη που δήλωσε ότι είδε τον Σμιθ και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν σεξ.

Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα».

Η οργισμένη αντίδραση του Σμιθ

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.

Ο 58χρονος Μάρτιν παντρεύτηκε την ηθοποιό Τίσα Κάμοελ το 1996 και χώρισαν το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.’s Finest» και στη σειρά «All of Us».

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Εξηγεί γιατί δεν χρειάστηκε προγαμιαίο συμβόλαιο στον γάμο της με τον Γουίλ Σμιθ

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αποκάλυψε ότι με τον Γουίλ Σμιθ έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια

Διαβάστε ακόμη: