Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ είναι σε διάσταση και κάνουν «εντελώς χωριστές ζωές» από το 2016.

Όπως ακούγεται να αναφέρει η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, σε απόσπασμα από επερχόμενη εκπομπή στο NBC News, το ζευγάρι δεν είχε αποκαλύψει τον χωρισμό του επειδή δεν ήταν «έτοιμο ακόμη».

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ακόμα και μεταξύ μας το πώς να είμαστε σε αρμονία, αλλά και πώς να το παρουσιάσουμε στον κόσμο. Και αυτό δεν το είχαμε καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ στη συνέντευξή της.

Η 52χρονη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο 55χρονος Γουίλ Σμιθ είναι παντρεμένοι από το 1997, με εκείνη να σημειώνει πως νομικά δεν έχουν χωρίσει.

Η άλλη σχέση και το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ

Τον Ιούλιο του 2020, ο τραγουδιστής Όγκοστ Αλσίνα είχε αποκαλύψει πως είχε σχέση με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου με τον σύζυγό της στο «Red Table Talk».

«Έχω μπλέξει με τον Όγκοστ», είπε τότε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, εξηγώντας ότι το ζευγάρι «περνούσε μια πολύ δύσκολη στιγμή» όταν συνέβη.

Μετά ήρθε το χαστούκι των Όσκαρ, όταν ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ, αφού έκανε ένα αστείο επειδή η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ ήταν φαλακρή. Σημειώνεται πως η 52χρονη πάσχει από αλωπεκία, η οποία της έχει προκαλέσει τριχόπτωση.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το περιστατικό, το οποίο είπε, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι, αρχικά νόμιζε ότι ήταν ένα κωμικό σκετς. «Σκέφτηκα ότι επρόκειτο για σκετς. Έλεγα, “δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτυπήσει ο Γουίλ”. Μόλις ο Γουίλ άρχισε να περπατά προς την καρέκλα του, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν σκετς».

Μάλιστα, αργότερα όταν είχε τελειώσει η απονομή και είχαν μείνει πια οι δυο τους, ρώτησε τον σύζυγό της αν ήταν καλά. «Θα είμαι δίπλα του, αλλά θα του επιτρέψω κιόλας να καταλάβει μόνος του τι συνέβη», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Γιατί δεν πήρε διαζύγιο από τον Γουίλ Σμιθ

Όσον αφορά τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό, η ηθοποιός εξήγησε: «Νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, είχαμε εξαντληθεί από το να προσπαθούμε συνέχεια. Νομίζω ότι και οι δύο είχαμε κολλήσει στο τι πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Παρά το γεγονός ότι η Τζέιντα σκέφτηκε να ζητήσει διαζύγιο, τελικά αποφάσισε να μην υποβάλει αίτηση.

«Έχω υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος για να πάρουμε διαζύγιο και απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση», δήλωσε η ίδια στη συνέντευξη, η οποία αποτελεί μέρος της εκπομπής «Jada’s Story – An NBC News Special», η οποία θα μεταδοθεί στις 13 Οκτωβρίου, με αφορμή τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Worthy», που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: