Ο ηθοποιός Μάρτιν Λόρενς ισχυρίστηκε ότι το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, δεν θα επηρεάσει την παραγωγή του “Bad Boys 4” παρά την αναφερόμενη αναστολή των γυρισμάτων εξαιτίας του περιστατικού.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Ebony, ο συμπρωταγωνιστής του Σμιθ στις ταινίες, Μάρτιν Λόρενς, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα γυρίσματα του “Bad Boys 4” θα προχωρήσoυν κανονικά, και απέρριψε τις φήμες ότι η τέταρτη ταινία του franchise θα ακυρωθεί λόγω της διαμάχης του Σμιθ με τον Ροκ.

Ο ηθοποιός δήλωσε, ότι ένα χαστούκι δεν μπορεί να “σκοτώσει” τα Κακά Παιδιά και πως “Θα κάνουν τουλάχιστον μια ακόμη ταινί”», αφήνοντας να εννοηθεί πως το μέλλον του franchise θα συνεχιστεί πέραν του “Bad Boys 4”.

Το “Bay Boys” έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 1995 και απέφερε 141 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία έδωσε ώθηση σε δύο σίκουελ, με το “Bad Boys II” να κέρδίζει 273 εκατομμύρια δολάρια το 2003 και το “Bad Boys for Life” να έχει εισπράξεις 426 εκατομμύρια δολάρια μετά την κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2020. Η τέταρτη ταινία είχε ανακοινωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά από τον Ιανουάριο του 2020.