Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκαν, όμως δεν χρειάστηκε να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο Parade, δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη ότι πρέπει να «προστατεύσει» την περιουσία της από τα χέρια του συζύγου της.

«Ακούστε, οι γάμοι είναι όμορφοι και μπορεί να γίνουν πολύ ρομαντικοί. Νιώθω ότι ήταν μια πραγματική και για τους δύο μας, οπότε έπρεπε απλά να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια και να αναγνωρίσουμε ότι σε αυτό το ταξίδι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές», είπε αρχικά.

«Έπρεπε να πούμε ο ένας στον άλλο πως ό,τι κι αν γίνει, θα καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Οπότε, δεν χρειαστήκαμε προγαμιαίο συμβόλαιο. Δώσαμε υπόσχεση ότι το διαζύγιο δεν είναι κάτι απαραίτητο για εμάς», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κανείς από τους δύο δεν έβλεπε με μεγάλο ρομαντισμό το θέμα του γάμου, ενώ τόνισε πως υπάρχει μεγάλη κατανόηση και από τις δύο πλευρές σε θέματα προσωπικής ελευθερίας.

Πρόσφατα, σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό «People», η Πίνκετ-Σμιθ μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του «King Richard».

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του γάμου τους, η Πίνκετ-Σμιθ απάντησε: «Ακόμα προσπαθούμε να το ξεκαθαρίσουμε».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι κατά τη στιγμή της απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2022, όταν ο Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ, είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί», συνέχισε. «Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Όσο για τα παιδιά της, η ηθοποιός τα επαίνεσε για το πώς τη βοήθησαν να μεγαλώσει. «Τα παιδιά μου, είναι μικροί γκουρού. Μου έχουν διδάξει μια βαθιά αίσθηση αυτοαποδοχής».

Διαβάστε ακόμη: