Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αναμένεται να κάνουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Το αγαπημένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί και μάλιστα, σήμερα είδαμε δημοσιευμένη και την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Δήμητρα Ματσούκα: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρεται στην αναγγελία του γάμου τους.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Δήμητρα Ματσούκα: Πώς γνωρίστηκε με τον Πέτρο Κόκκαλη

Τον Απρίλιο του 2023,  Δήμητρα Ματσούκα είχε μιλήσει για την καλλιτεχνική της πορεία, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» η Δήμητρα Ματσούκα είχε αναφέρει: «Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ιδιαίτερα παρών στις ζωές μας. Πιο μικρή είχα έναν θυμό με τους δημοσιογράφους. Έλεγα όχι σε σειρές με πάρα πολλά χρήματα, με πολλή προβολή μόνο και μόνο για να κάνω αυτό που θέλω να κάνω σαν ηθοποιός. Παρόλα αυτά ήμουν κάθε εβδομάδα στα μανταλάκια».

Στη συνέχεια μιλώντας για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη αποκάλυψε: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα».

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα είναι σε σχέση από τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ γνωρίστηκαν μέσω του θεατρικού επιχειρηματία Γιάννη Κεντ σε δείπνο που οργάνωσε στο σπίτι του, όπως είχε δημοσιεύσει η Espresso. Παρότι ποτέ δεν «κρύφτηκαν» από τη δημοσιότητα, δεν την επιδίωξαν κιόλας.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι κοινές εμφανίσεις τους είναι μετρημένες και κανείς τους δεν επιδιώκει να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή. Τον Σεπτέμβριο του 2019 δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «γκρίζα σύννεφα» και κρίση στον δεσμό τους, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ευρωβουλευτή που βρισκόταν πολύ συχνά μακριά από την αγαπημένη του, στις Βρυξέλλες.

Όλα αυτά, ωστόσο, ήρθαν να ανατραπούν, καθώς ο Πέτρος Κόκκαλης έδωσε το «παρών» σε πρεμιέρα της Δήμητρας Ματσούλα στηρίζοντάς την και συγχαίροντάς τη με πολλά χαμογέλα και μία σφιχτή αγκαλιά, ενώ και η παρουσία τους σε παραλία, λίγες ημέρες μετά, αποτέλεσε αδιάσειστο στοιχείο ότι αυτή η αγάπη παραμένει ζωντανή.

Διαβάστε ακόμη: