Η νέα αναβολή της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης του σκανδάλου της Folli Follie για τις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να έδωσε λαβή σε διάφορους κακεντρεχείς να αδράξουν την ευκαιρία και να ανατρέξουν στην εφευρετική φαντασία τους αλλά αυτοί μάλλον δεν έχουν διαβάσει ποτέ Πάολο Κοέλιο.

Διότι τότε, θα γνώριζαν πως ο διάσημος Βραζιλιάνος συγγραφέας, Πάολο Κοέλιο  στο έργο του «Ο Αλχημιστής» τα έχει προβλέψει όλα: «Όταν θέλεις κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις».

Η φράση αυτή έγινε παγκόσμιο moto και υποστηρίζει την ύπαρξη της Θετικής Ενέργειας του σύμπαντος.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Θετική Ενέργεια του σύμπαντος έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της οικογενείας των Κουτσολιούτσων και έτσι μετά τις αναβολές της δίκης για λόγους «ανωτέρας βίας» όπως ήταν αυτές που προέκυψαν στις αρχές του έτους, λόγω της αποχής των δικηγόρων αυτή τη φορά, συνωμότησε κατά της εισαγγελίας της έδρας η οποία δεν παρέστη λόγω σοβαρού προσωπικού κωλύματος και προέκυψε η νέα αναβολή.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η εκδίκαση της υπόθεσης θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο με τους πλέον αισιόδοξους γνώστες των νομικών διαδικασιών να εκτιμούν πως η τελική κρίση του δικαστηρίου πρόκειται να ανακοινωθεί εντός του 2024 , εφόσον πάλι δεν προκύψουν νέα προβλήματα.

Εξάλλου δεν θα πρόκειται για κάτι …πρωτοφανές, η απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, δεν διακρίνεται για τους ταχείς ρυθμούς της.

Φαίνεται όμως πως οι «σατανικές συμπτώσεις» δεν εξαντλούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σήμερα ανακοινώθηκε η εξαγορά της Attica Πολυκαταστήματα ΑΕ, που διαχειρίζεται το δίκτυο πολυκαταστημάτων της Attica από τον όμιλο Ideal Holdings.

Λάμπρος Παπακωνσταντίνου: ο πρώην «χρηματιστής» που διώκεται για το κακούργημα της χειραγώγησης

Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ, από τα οποία το 65% είναι καταβολή σε μετρητά από τον όμιλο Ideal προς τους μετόχους της Attica και το υπόλοιπο 35% είναι εισφορά σε μετοχές προς τους μετόχους της Attica με ποσοστό 17% στον όμιλο Ideal.

Η κίνηση είναι εντυπωσιακή και όπως λέγεται αποτελεί καρπό του επιχειρηματικού δαιμονίου του βασικού μετόχου της Ideal Holdings, Λάμπρου Παπακωνσταντίνου.

Προφανώς στην Ideal Holdings μεταβιβάζονται και οι μετοχές που κατείχε στα Attica και η οικογένεια Κουτσολιούτσου οι οποίες μέσω διαφόρων νομικών διαδικασιών αποδόθηκαν από τις τράπεζες «καθαρές» στους πρώην μετόχους των πολυκαταστημάτων.

Φαίνεται ότι όσα υποστηρίχθηκαν στο παρελθόν περί εμπλοκής του κ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της Folli Follie δεν είχαν κανένα νομικό έρεισμα, αλλιώς πως θα μπορούσε ποτέ να προχωρήσει η πώληση;

Εφόσον οι μονίμως κακεντρεχείς έχουν στοιχεία, για άλλου είδους διαδικασίες θα πρέπει να τα προσκομίσουν και να μην επιμένουν στη συσχέτιση της σύμπτωσης ότι μια μέρα μετά την αναβολή της δίκης των Κουτσολιούτσων ανακοινώθηκε η συμφωνία για την εξαγορά των πολυκαταστημάτων Attica από την Ideal Holdings.

Στο κάτω – κάτω , θα είναι καλύτερο να ξαναρχίσουν να διαβάσουν τον Κοέλιο και να μην προχωρούν σε άστοχες υποψίες και σενάρια.

Επίσης ας πάψουν να υπενθυμίζουν ότι ακόμα φέρεται είναι ανοιχτή κατά του κ. Παπακωνσταντίνου μια υπόθεση χειραγώγησης μετοχών, που αφορά το μακρινό 2010!

Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να συμβαίνει σήμερα, στη Ελλάδα;

Διαβάστε περισσότερα