Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, αφού είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται τις χαρούμενες στιγμές της με τους ακόλουθούς της στο instagram.

Η τελευταία της ανάρτηση είναι άκρως καλοκαιρινή, καθώς ποζάρει χαμογελαστή μόνο με το μαγιό της σε ένα όμορφο, τοπίο στην ΙΟ Μάλιστα στέκεται δίπλα σε δύο πινακίδες από τις οποίες έχει σβηστεί η τοποθεσία.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, η 19χρονη ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να ποζάρει σε άγνωστη τοποθεσία, φορώντας το μαγιό της.

Χαμογελαστή φωτογραφίζεται να ακουμπά σε μία ταμπέλα, χωρίς να αποκαλύπτει πού βρίσκεται. «Κάπου που μόνο εμείς ξέρουμε» έγραψε στη λεζάντα.

Σε άλλες δημοσιεύσεις που μοιράστηκε με τους ακολούθους της τις προηγούμενες μέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει ξανά από διαφορετικές παραλίες, ενώ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι full in love με τον γυμναστή της και οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι μάλιστα είναι εθισμένο στη γυμναστική και δεν σταματά ούτε στην παραλία.

Η 19χρονη Μελίνα μας έδειξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει κοιλιακούς, γαντζωμένη πάνω στον σύντροφό της και ανταλλάσσοντας ταυτόχρονα τρυφερά φιλιά!