Μαθήματα ζωής και χορού παρέδωσε η Ποθητή Κυνηγοπούλου, η κοπέλα από τα Κουφονήσια, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια καθηλώθηκε ξαφνικά σε αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας προβλήματος που παρουσίασε στον νωτιαίο μυελό της θωρακικής μοίρας.

Η 33χρονη κοπέλα από τα Κουφονήσια, η οποία είχε μιλήσει για την περίπτωσή της και σε podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου, χόρεψε μπάλο από το αναπηρικό της αμαξίδιο στο γαμήλιο γλέντι του αδερφού της στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό των παρευρισκόμενων.

Ποθητή Κυνηγοπούλου: Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καρότσι, ξαφνικά πριν από 2 χρόνια

Η πρώτη καλεσμένη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπ0μπή «Ζήσε Αλλιώς» ήταν η Ποθητή Κυνηγοπούλου, η οποία πριν από δύο χρόνια προσπαθώντας να καθίσει στο κάθισμά του αυτοκινήτου της, σταμάτησε να αιματώνεται ο νωτιαίος μυελός, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

«Πριν από δύο χρόνια άρχισα να έχω μουδιάσματα στα πόδια. Δεν αισθανόμουν τα πόδια μου, αρχικά θεώρησα ότι είναι από τη μέση, ανακάλυψα ότι δεν αιματώνεται σωστά ο νωτιαίος μυελός. Πέρασε αρκετό διάστημα μέχρι να μην μπορώ να κουνάω τα πόδια μου, νοσηλεύτηκα, χειρουργήθηκα. Όταν μου ανακοίνωσαν το πρόβλημα έβαλα τα κλάματα».

Διαβάστε ακόμη: