Μία περίεργη και αναπάντεχη επίσκεψη βάσει των δεδομένων της αγοράς, έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία της Επ. Κεφαλαιαγοράς από τους αδερφούς Ευμορφίδη της Μπλε Κέδρος, οι οποίοι συνοδεύονταν από δύο ανθρώπους της προσωπικής τους ασφαλείας!!!

Το αν είχαν ραντεβού και με ποιον παραμένει αδιευκρίνιστο καθώς η Πρόεδρος της Επ. Κεφαλαιαγοράς κυρία Λαζαράκου δεν βρισκόταν στο γραφείο της κατά πληροφορίες!

Ούτε η Αντιπρόεδρος κυρία Στάμου!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, οι δύο επιχειρηματίες – ξενοδόχοι, πήγαν στην Επ. Κεφαλαιαγοράς – μολονότι δεν είχαν κληθεί βάσει των σχετικών διαδικασιών- για να δώσουν εξηγήσεις (προφορικές !!!) επί τη βάσει ερωτήματος της Επ. Κεφαλαιαγοράς σχετικά με πολεοδομικές παραβάσεις που είχαν καταγγελθεί στο ξενοδοχείο του Κολωνακίου!!!

Αντί εγγράφων εξηγήσεων λοιπόν, ως όφειλαν, οι αδερφοί Ευμορφίδη μετά των συνοδών τους επισκέφτηκαν (αυθαίρετα;) την Επ. Κεφαλαιαγοράς για να δώσουν «εξηγήσεις» δια ζώσης!

Εν μέσω Δημόσιας Πρότασης που βρίσκεται σε εξέλιξη!!!

Νέα ήθη και νέα έθιμα στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και στην εν γένει λειτουργία του συστήματος!

Περιμένω, αν τα όσα μετέφεραν στην στήλη οι πηγές της είναι ακριβή, την αντίδραση, τη θέση και τη στάση των επονομαζόμενων 2 «κυριών ντετέκτιβ» που προφανώς εξαντλούν επιλεκτικά την αυστηρότητα τους!

Θα ανεχτούν αυτή την συμπεριφορά;