Νέα συνέντευξη έδωσε ο χρόνια παραγωγός και supervisor στη σειρά The Walking Dead του AMC, Scott Gimple, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο γνωστή θεωρία των fans. Η συγκεκριμένη θεωρία λέει ότι ο Rick Grimes, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο του franchise, βρίσκεται σε κώμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου και όλα αυτά που συμβαίνουν τα βλέπει όνειρο. 

Ο Scott Gimple ξανάβαζει τέλος στη συγκεκριμένη θεωρία με δήλωση του στο Comicbook: «Ξέρεις τι; Προσπαθώ να μην διαβάζω πάρα πολλά από όλα αυτά τα πράγματα γιατί ποτέ δε θέλω να μου αρέσει κάτι από αυτά που ακούγονται. Παρ’ όλα αυτά μου αρέσουν οι θεωρίες των fans. Αλλά, μου αρέσουν ακόμα πιο πολλοί οι άνθρωποι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Rick είναι ακόμα σε εκείνο το κρεβάτι και βρίσκεται σε κώμα. Αυτό που θα πω δεν είναι spoiler αλλά το έχουμε δει και από τα κόμικς, ο Rick είναι ξύπνιος». Ο Gimple δεν είναι ο μόνος που καταρρίπτει την συγκεκριμένη θεωρία, καθώς παλιότερα είχε αναφερθεί σε αυτή και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman.

 

Ο Rick Grimes που τον ενσαρκώνει ο Andrew Lincoln επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από το The Walking Dead: The Ones Who Live, όπου θα εμφανιστεί μαζί με την Michonne της Danai Gurira. Σε ότι αφορά το υπόλοιπο σύμπαν, γνωρίζουμε επίσης ότι θα έρθει η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, αλλά και του The Walking Dead: Daryl Dixon με τους Norman Reedus, και Melissa McBride να επιστρέφουν ως Daryl και Carol αντίστοιχα.

To The Walking Dead: The Ones Who Live θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: