Το AMC ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του The Ones Who Live, του νέου spin-off που διαδραματίζεται στο σύμπαν της επιτυχημένης σειράς The Walking Dead. Στο spin-off  θα δούμε την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Rick Grimes και Michonne. Οι δύο χαρακτήρες που ενσαρκώνονται από τους Andrew Lincoln και Danai Gurira επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για να μας διηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας τους. Με την ατάκα “I’m gettin’ home”, ο Rick θέλει να επιστρέψει πίσω, ενώ παράλληλα η Michonne θα κάνει τα πάντα για να τον βρει.

Στην σειρά παίζουν επίσης οι Pollyanna McIntosh ως Jadis, Terry O’Quinn ως Beale, Matt Jeffries ως Matt και η Lesley-Ann Brandt ως Pearl. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth και Brian Bockrath.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Το “The Walking Dead: The Ones Who Live” παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο αλλαγμένο. Απομακρυσμένοι λόγω απόστασης. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα του ποιοι ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς… Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί – ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι πλέον ζωντανοί νεκροί;

Δείτε το Trailer της σειράς:

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο σύμπαν, γνωρίζουμε ότι έρχεται η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan στον ρόλο του Negan και Lauren Cohan ως Maggie, καθώς και της επιστροφής της σειράς The Walking Dead: Dary Dixon που θα επιστρέψει με 2η σεζόν με τους Norman Reedus, και Melissa McBride να επιστρέφουν ως Daryl και Carol αντίστοιχα.

To The Walking Dead: The Ones Who Live κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: